Thursday, August 23, 2018

Πόσα γκολ θα σημειωθούν συνολικά στη Super League;


Πρεμιέρα το Σάββατο στο ελληνικό πρωτάθλημα με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ
Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει το Σάββατο και αναμένεται να γίνει μεγάλη «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δύο ομάδες θα ξεκινήσουν με λιγότερους βαθμούς, ο ΠΑΟΚ με -2 και ο Παναθηναϊκός με -6.


Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει, για τη Super League, ειδικά στοιχήματα διαρκείας, για την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα και την ομάδα που θα κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.
Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και στα συνολικά γκολ, που θα σημειωθούν στη Super League, με 7 επιλογές, τα 0-450 γκολ, τα 451-500, τα 501-515, τα 516-530, τα 531-550, τα 551-570 και τα 571+ γκολ. Στο περσινό πρωτάθλημα σημειώθηκαν 530 γκολ. Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται και για πολλούς παίκτες της Super League, με Under και Over, για τα συνολικά γκολ, που θα πετύχουν.
Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα τερματίσει πιο ψηλά στο πρωτάθλημα; Ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός; Ο Παναθηναϊκός ή ο Ατρόμητος; Ο Αστέρας Τρίπολης ή ο Πανιώνιος; Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για 8 ζευγάρια ομάδων. Εκτός από τα 3 προαναφερόμενα, υπάρχουν επιλογές, με Head 2 Head, για Αστέρα Τρίπολης-Παναθηναϊκό, Άρη-ΟΦΗ, Πανιώνιο-Άρη, Λάρισα-ΟΦΗ και Παναιτωλικό-Λάρισα.
Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, και σε πολλά ειδικά στοιχήματα, για τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής της Super League, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους, μεταξύ άλλων, για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, το λεπτό του πρώτου γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό.
Στα παιχνίδια της Super League, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήματα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για τα παιχνίδια που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.