Monday, August 27, 2018

Tον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνάντησε ο Κωνσταντίνος (Κωστής) Ιωαννίδης από το Άγκιστρο Σερρών


Στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Κυζίκου στην Αρτάκη της  Μικράς  Ασίας, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος( Κωστής) Ιωαννίδης  από το Άγκιστρο Σερρών. 


Στις 23 Αυγούστου η Ορθόδοξη Εκκλησία μας τιμά την Απόδοση (εννιάμερα) της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στα ερείπια της Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης Κυζίκου, Ο Οικουμενικός  Πατριάρχης Βαρθολομαίος τέλεσε Θεία Λειτουργία. 
Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που τελείται  θεια λειτουργία από τον Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίο με Πανορθόδοξο συμβολισμό. Πλήθος πιστών παραβρεθεί στην θεια λειτουργία. Ο Παναγιότατος Οικουμενικός  Πατριάρχης Βαρθολομαίος για μια ακόμα φορά συγκίνησε με την τέλεση της θειας λειτουργίας και την ταπεινή στάση του. Ο εξαίρετος Οικουμενικός μας Πατριάρχης μετάφερε μηνύματα αγάπης και ομόνοιας. Είναι πλέον γνωστό ότι  ο κ. Ιωαννίδης είναι θερμός υποστηρικτής της ορθόδοξης πίστεως μας και διατηρεί στενές σχέσεις με την ορθόδοξη Εκκλησία.








No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.