Friday, December 7, 2018

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη εκδήλωση για τον εορτασμό του Έτους Τουρισμού Ελλάδας Ρωσίας (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Απόστολος Τζιτζικώστας, Χρήστος Κατσαρός, Έλενα Κουντουρά και ο ομογενής εκ Ρωσίας, κ Μπόρις Μουζενίδης 
Στα πλαίσια της έκθεσης, μετά το πέρας των εργασιών της πρώτης ημέρας, ο ΕΟΤ –  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού της Ελλάδας – διοργάνωσε πολιτιστική εκδήλωση με συναυλία στην Συνοδική Αίθουσα Συναυλιών του Πατριαρχικού Ιερού Ναού του Σωτήρος στη Μόσχα. Βασικοί ερμηνευτές ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος πλαισιωνόταν από πολυμελή μουσική ορχήστρα και η Ασπασία Στρατηγού που μάγεψαν το κοινό με τις μουσικές τους ερμηνείες. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η διάχυση της μουσικής παράδοσης της Ελλάδας ως εργαλείο προώθησης του πολιτιστικού τουρισμού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος, κυρία Έλενα Κουντουρά, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κύριος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Ρωσία, κύριος Ανδρέας Φρυγανάς, οι Πρόξενοι της Ελλάδος στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, ο πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, κυρία Ευρυδίκη Κουρνέτα, Έλληνες και Ρώσοι Ιεράρχες, ο Δήμαρχος Σιντικής και σημαντικοί επιχειρηματικοί  παράγοντες, μεταξύ των οποίων και ο ομογενής εκ Ρωσίας, κ Μπόρις Μουζενίδης, ο οποίος ευγενικά μας διέθεσε ξεναγό από τα γραφεία του.

Ο Γιώργος Νταλάρας στη Μόσχα. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού. Συνοδική Αίθουσα Συναυλιών του Πατριαρχικού Ιερού Ναού του Σωτήρος στη Μόσχα 13.3.2018
Γιώργος Παπαχριστούδης - πιανό
Γιώργος Μάτσικας - μπουζούκι, κιθάρα
Κωνσταντίνος Γεδίκης - μπουζούκι, ούτι
Θανάσης Σοφράς - κοντραμπάσο
Μάνος Γρυσμπολάκης - ακορντεόν
Αποστόλης Βαγγελάκης - πνευστά
Νίκος Σαμαράς - τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμάς
Θέμης Συμβουλόπουλος - κρουστά
Γρηγόρης Συντρίδης - τύμπανα
Γιώργος Νταλάρας – κιθάρα

Ο ομογενής εκ Ρωσίας, κ Μπόρις Μουζενίδης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Χρήστο Κατσαρό και Αλέξανδρο Θάνο


Ο Δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης, με τον αρθρογράφο της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής, Χρήστο Κατσαρό.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η εκδήλωση για τον εορτασμό του Έτους Τουρισμού Ελλάδας Ρωσίας 13.3.2018 https://youtu.be/nm_sBGQpY3Q

Φωτογραφίες:






























No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.