Monday, December 3, 2018

Κινητοποίηση αναπήρων Σερρών στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία


  • Ευχαριστούμε τους δεκάδες Σερραίους που αγκάλιασαν το κάλεσμα μας και συνέβαλλαν ώστε και η φετινή 3η του Δεκέμβρη να αποτελέσει για την πόλη μας μέρα αγωνιστικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ΑμεΑ.

  • Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Καμπανταϊδη Γιάννη και Τζαχρήστα Σάκη, οι οποίοι με το εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα που μας προσέφεραν «ζέσταναν» την πολύ κρύα από άποψη θερμοκρασίας σημερινή ημέρα. Οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες, όπως και όσοι ακόμη στήριξαν πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας τα προηγούμενα χρόνια, αποδεικνύουν πως η τέχνη μπορεί και πρέπει να αποτελεί στήριγμα των «αδυνάτων» στον αγώνα που καταβάλουν να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα τους.

  • Επίσης ευχαριστούμε τους αντιπροσώπους του Συλλόγου Γυναικών, του Σωματίου Συνταξιούχων ΙΚΑ και της Επιτροπής Αναπληρωτών και Αδιόριστων Εκπαιδευτικών που τίμησαν με την παρουσία τους τη σημερινή διαμαρτυρία, κάνοντας πράξη το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν». Ζητάμε εκ προοιμίου συγγνώμη αν δεν αναφέρουμε διότι δεν αντιληφθήκαμε την παρουσία αντιπροσωπείας κάποιου άλλου Συλλόγου, Σωματείου, η Κοινωνικής Συλλογικότητας.

  • Τέλος ευχαριστούμε τη Δημοτική αρχή και τις Συλλογικότητες που μετείχαν στις δημοτικές εκδηλώσεις «φωτεινές ημέρες» για τη σημερινή τους συνεργασία στο χώρο της εκδήλωσης.

Η 3η Δεκέμβρη ήταν, είναι και θα είναι ημέρα σταθμός στον αγώνα των ΑμεΑ να περιφρουρήσουν και να επεκτείνουν τα δικαιώματα τους. Δε θα επιτρέψουμε να καταστεί ημέρα οίκτου και φιλανθρωπίας, την οποία κάποιοι επιτήδειοι θα εκμεταλλεύονται για να χτίσουν το κοινωνικό τους προφίλ ή ακόμη και να βγάλουν χρήματα, ούτε θα επιτρέψουμε  να διαμορφωθεί σε μέρα όπου διάφοροι πολιτικάντηδες θα τη χρησιμοποιούν για να προάγουν τις πολιτικές τους καριέρες.

Νέα προνόμια στους λίγους και πρόσθετα βάσανα στους πολλούς. Αυτό είναι το τίμημα των επενδύσεων και της γεωστρατηγικής αναβάθμισης της χώρας. Αυτή είναι η δίκαιη ανάπτυξη της κυβέρνησης, που δήθεν θα ξαναφέρει την αισιοδοξία στην κοινωνία, σε μια εποχή ραγδαίας επιστημονικής και τεχνολογικής ανάπτυξης.

  • Είναι επίκαιρο όσο ποτέ οι ΑμεΑ να συσπειρωθούν στους Συλλόγους τους!
  • Αποτελεί κρίσιμη προτεραιότητα η συμπόρευση όλων των φορέων του λαϊκού κινήματος σε κατεύθυνση ρήξης με την οικονομία που λειτουργεί προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και οργανισμούς όπως το ΔΝΤ, η ΕΕ, ο ΟΟΣΑ, το ΝΑΤΟ, η Παγκόσμια Τράπεζα, οι οποίοι διαχρονικά έχουν αποδείξει τον αντιλαϊκό και αντιαναπηρικό τους χαρακτήρα!

Να έχουμε όλοι την υγειά μας, δίνουμε ραντεβού στους δρόμους του αγώνα!  




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.