Saturday, December 8, 2018

Πίσω από όλα μήπως κρύβετε ο Μιχάλης;


Αν ισχύει αυτό το ενδεχόμενο θα υπάρξουν πάρα πολλές εκπλήξεις 
Καταιγισμός εξελίξεων στο δήμο Ηράκλειας, ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί νέος συνδυασμός με υποψήφιο δήμαρχο τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Λιμνοχωρίου κ. Αχιλλέα Παλαμπουίκη ο οποίος είναι αναμενόμενο να συμπαρασύρει και άλλους προέδρους τοπικών κοινοτήτων, και νέα πρόσωπα κυρίως νεαρής ηλικίας.
Πίσω από όλα μήπως κρύβετε ο Μιχάλης Δεμερτζής;
Δεδομένου της απλής αναλογικής, θα είναι και στην Ηράκλεια, δύσκολη η πρώτη Κυριακή για κάποιους.
Πάντως η Ιδρυτική Διακήρυξη της Δημοτικής Κίνησης βρίσκεται στα χέρια της Γραφίδας Σιντικής και τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί επίσημα.

Σημεία από την Ιδρυτική διακήρυξη:


«Ο Δήμος μας, τα τελευταία δεκατρία χρόνια βρίσκεται σε παρατεταμένη στασιμότητα, είναι από τους τελευταίους Δήμους σε επενδύσεις από εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους. Περιοριστικέ σε μια ΄΄αγχωμένη διαχείριση΄΄, επενδύοντας μόνο στο ΄΄φαίνεσθαι΄΄ και από ΄΄γίγνεσθαι΄΄ ελάχιστα έως τίποτε.

Σήμερα κάνουμε το πρώτο, αλλά σημαντικό βήμα, για να «ξαναχτίσουμε» τον Δήμο μας. Όμως, στη προσπάθεια αυτή έχουμε ανάγκη τη δική σας συμβουλή, που δεν πρέπει να εξαντληθεί στην ψήφο σας στις επόμενες εκλογές;

Εμείς το πήραμε απόφαση και γι’ αυτό είμαστε σχεδόν έτοιμοι να προχωρούμε στην ίδρυση της δημοτικής παράταξης και σας θέλουμε όλους διπλά μας σε ένα καινούργιο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Αν το πάρετε και εσείς απόφαση, ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτό το ελπιδοφόρο ξεκίνημα.»

Όπως μαθαίνουμε και μόνο στη Γραφίδα Σιντικής, στόχος της παράταξης ΕΊΝΑΙ:
ΝΑ ενώσει αντί να διαχωρίσει τους δημότες
ΝΑ αφυπνίζει αντί να κοιμίζει τις συνειδήσεις
ΝΑ δημιουργεί φρέσκα οράματα αντί να βολεύεται με μπαγιάτικες φαντασιώσεις
ΝΑ προσελκύει την νεολαία στα κοινά αντί να την σπρώχνει ολοένα ΣΤΟ περιθώριο
Η δημοτική κίνηση είναι αποφασισμένη να βάλει μια τέλεια ΣΕ ΌΛΑ αυτά ΚΑΙ ΝΑ αλλάξει σελίδα στο δήμο σχεδιάζοντας ένα δίκτυο κοινωνικών οικονομικών και άλλων δομών για τη βελτίωση στη ζωή του δημότη.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.