Tuesday, December 4, 2018

Πανσερραϊκού Κρι Κρι: Στα «χνάρια» των Ανδρών οι Έφηβοι!



Εφηβικό
Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Γ.Σ. Σερρών: 89-40

Εύκολη νίκη σημείωσαν οι Έφηβοι του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 89-40 επί του Γ.Σ. Σερρών, στο παιχνίδι που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής 2/12/2018, στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.
Τα «λιοντάρια» μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, μην αφήνοντας τον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της ομάδας και κλείνοντας την 1η περίοδο με επιμέρους σκορ 25-7.


Στο 2ο δεκάλεπτο οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού με τις ομάδες να σκοράρουν με το «σταγονόμετρο» και το σκορ της περιόδου να διαμορφώνεται σε 11-5.
Στην 3η περίοδο τα «λιοντάρια» ανέβασαν ρυθμούς στην επίθεση με αποτέλεσμα  να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά και η περίοδος να λήξει με σκορ 32-17.
Στο 4ο δεκάλεπτο το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί με τους προπονητές των 2 ομάδων να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι να επικρατεί και σε αυτήν την περίοδο με σκορ 21-11.
Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΚΡΙ-ΚΡΙ ( Κοκολιός Φ. ) : Μπακάλης 8, Γκουτίδης 13 (1), Σαμαράς 2, Δρουμαλιάς 6, Καντάς 6, Κοπίλης 12, Δάρατζης 4, Αποστολίδης 18, Μπουναρτζής 10 (2), Μουστακλής 4, Λέφας 6, Βασιλείου.
MVP : Μπακάλης Πολυμένης
Αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση:
  • Το «βάπτισμα του πυρός» για 3 παίδες ( σ.σ. Βασιλείου, Δάρατζης και Καντάς ) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πλήρως στο κάλεσμα και έδειξαν ότι δουλεύουν σκληρά και είναι έτοιμοι να στελεχώσουνε εκτός από την παιδική ομάδα όπου είναι βασικά στελέχη και την ομάδα των εφήβων.
  • Η επάνοδος στις προπονήσεις του Παπαδόπουλου, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από την αρχή της περιόδου και να τίθεται στην διάθεση του προπονητή για τη δύσκολη συνέχεια.
Επόμενο παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι την Κυριακή 09/12/2018 κόντρα στην ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού στις 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.






No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.