Sunday, January 12, 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Σ. ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΟΕΒΕΣ ΣΕΡΡΩΝ

Η αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής του ΜΕΡΑ25 Σοφία Σακοράφα επισκέφτηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου τα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Σερρών . Η Βουλευτής άκουσε με προσοχή και μεγάλο ενδιαφέρον τα μέλη της Ομοσπονδίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  σήμερα οι Σερραίοι επαγγελματίες .Από την διοίκηση της ΟΕΒΕΣΣ παραδόθηκε ενημερωτικό υπόμνημα με τα προβλήματα των επιχειρηματιών στο οποίο επισημάνθηκαν και τα προβλήματα της περιοχής των Σερρών καθώς η εικόνα που παρουσιάζει ένας τόπος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αναπτυξιακή πορεία και την βιωσιμότητα της περιοχής σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Την κ. Σακοράφα υποδέχθηκαν ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ κ. Ντίνος Βλαχόπουλος,ο Β΄ αντιπρόεδρος κ. Θεοφάνης Καμπούρης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Δημήτρης Βροντελής, ο αν. Γεν. Γραμματέας κ .Γιώργος Ασημώνης και οι σύμβουλοι της Ομοσπονδίας οι κ.  Αθανάσιος Δασκαλάκης και Χαράλαμπος Γκουντινόπουλος. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς δεν μπόρεσε να παραστεί στη σημερινή ενημέρωση της Βουλευτού καθώς απουσίαζε στην Αθήνα για να συμμετέχει στη σύσκεψη της ΓΣΕΒΕΕ.
Η Βουλευτής επεσήμανε στους επαγγελματίες πως οι λόγοι επίσκεψης της στις Σέρρες είναι καθαρά κομματικοί και στο πλαίσιο του συνεδρίου του ΜΕΡΑ25 ,το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22-25 Μαΐου. Τα στελέχη του κόμματος ενόψει του συνεδρίου «οργώνουν» την Ελλάδα καταγράφοντας απόψεις και προβλήματα  τα οποία θα αποτελέσουν και «οδηγό» για την οργάνωση των θέσεων  και των στόχων του ΜΕΡΑ25.Η κ. Σακοράφα ξεκαθάρισε στα μέλη της ΟΕΒΕΣΣ πως η ενημέρωση και η συνεργασία που επιθυμεί το κόμμα από την πλευρά των φορέων δεν αποτελεί δεσμευτικό παράγοντα προς το κόμμα.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.