Monday, January 27, 2020

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΕΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΔΟΪΡΑΝΗΣ



Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στις 3 το απογευμα στην επαρχιακή οδό Δοϊράνης στα όρια του Δ.Δ. Καστανουσσας του Δήμου Σιντικής και του Δ.Δ. Μουριών του Νομου Κιλκίς. Το επιβατηγό όχημα στο οποίο επεβαιναν τρεις γυναίκες φαίνεται να έχασε τον έλεγχο σε στροφή του δρόμου με αποτέλεσμα να εκτραπεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του και να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, . Από την έρευνα διενεργεί το Α.Τ. Μουριών Κιλκίς δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι δεν έπιαναν τα φρένα του αυτοκινήτου. Δυστυχώς από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκρές οι δύο από τις τρεις γυναίκες, ενώ η τρίτη διεκομίσθη,κατά πληροφορίες, σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Κιλκισίου. Από το δεύτερο όχημα ανασύρθηκε επίσης μία νεκρή γυναίκα. Θα θέλαμε τόσο ως Γραφίδα Σιντικής αλλά και ως φυσικά πρόσωπα να ευχηθούμε Καλό Παράδεισο στις συνανθρώπους μα ς που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα και δύναμη στις οικογένειες τους, καθώς το κενό που αφήνουν είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά και ταχεία ανάρρωση και πλήρη ίαση στην τραυματισμένη συμπολίτη μας με την ευχή αυτό να είναι το τελευταίο αίμα που χύνεται στην άσφαλτο, όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά και στην χώρα μας.













Χρήστος Α. Κατσαρός
Γραφίδα Σιντικής

1 comment:

  1. ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

    Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο το τροχαίο συνέβη στο 79ο χλμ της νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου στο ύψος ρτης Αγίας Παρασκευής Κιλκίς και περί ώρα !4.00 μ.μ, όταν το επιβατηγό όχημα που οδηγούσε μία γυναίκα 53 ετών και στο οποίο επέβαιναν άλλες δύο γυναίκες 48 και 44 χρονών αντίστοιχα , εκ των οποίων μία αλλόδαπή, εξξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε με όχημα που οδηγούδε ένας 65χρονος άνδρας με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο γυναικών 44 και 48 χρονών και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο οδηγών οι οποίοι διεκομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, ενώ η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

    Χρήστος Α. Κατσαρός
    Γραφίδα Σιντικής



    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.