Thursday, January 2, 2020

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών βράβευσε τα παιδιά των μελών του για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ & ΤΕΙ


Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 ο Σύλλογος Εκπ/κων Π/θμιας Εκπ/σης Σερρών «Ο Εμμ. Παπάς» πραγματοποίησε την καθιερωμένη εδώ και πολλές δεκαετίες εκδήλωση βράβευσης των παιδιών των εκπαιδευτικών μελών του Συλλόγου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στους νέους φοιτητές απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος και συμβολικό δώρο.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών καθώς επίσης και πολλοί εκπαιδευτικοί. Την εκδήλωση επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. Ανάμεσα τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή, οι βουλευτές Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, Τάσος Χατζηβασιλείου, Μπούμπας Κωνσταντίνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Περιφ. Συμβουλος Καριπίδης Δημήτρης, ο Δ/ντης Π/θμιας Εκπ/σης Παπασταμόπουλος Ξενοφών, η Περιφ/κη Δ/ντρια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου Μαρία Παπαδανιήλ  ενώ τον Δήμο Σερρών εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ, Δεσποτίδης Γιάννης και  η δημοτική Σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτίου. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απένειμαν επαίνους,  ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Σερρών και πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Σερρών Κώστας Στρίκας, η πρόεδρος της ΕΛΜΕΣ Πάνου Ελευθερία, ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Κεντρ. Μακεδονίας Ρίζος Στέλιος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας.
Το καλλιτεχνικό μέρος επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Σισμάνη Πόπη και Λεπτοκαρίδου Ελισσάβετ με τους μαθητές του 7ου και 18ου Δημ. Σχολ.  και Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» αντίστοιχα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εκφράζει για μια ακόμα φορά τις ευχές του στους νεοεισαχθέντες φοιτητές για καλή ακαδημαϊκή πορεία.
















No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.