Saturday, August 11, 2018

Χαιρετισμός του Γ.Γ του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπολης και Περιχώρων «ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ», κ. Κώστα Θωμαΐδη στον 1ο ετήσιο χορό

Χαιρετισμός του Γεν. Γραμματέα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπολης και Περιχώρων «ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ», κ. Κώστα Θωμαΐδη στον 1ο  ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, στον Παραπόταμο Σερρών, την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018.
Χαιρετισμός του Γ.Γ του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπολης και Περιχώρων «ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ», κ. Κώστα Θωμαΐδη στον 1ο  ετήσιο χορό



Ακολουθεί το κείμενο του χαιρετισμού:


 Φίλοι κυνηγοί ,
 κυρίες και κύριοι,
 καλησπέρα σας.
Η παρουσία σας στον 1ο  ετήσιο χορό μας, μας δίνει χαρά & ικανοποίηση, καθώς & δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τον Σύλλογο που έχει και ευρύτερη κοινωνική προσφορά στην περιοχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους   παρευρίσκονται απόψε εδώ και να σας διαβεβαιώσω, ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ροδόπολης και Περιχώρων ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ, θα συνεχίσει την δυναμική παρουσία του στα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας με σκοπό την προσφορά στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ένα  περιβάλλον που έχει μείνει ακόμα αλώβητο και αποτελεί ένα πρότυπο οικοσύστημα ανά την Ευρώπη.
Πριν ξεκινήσει ο πρώτος ετήσιος χορός μας, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι υστέρα από τις εκλογές της 29ης Απριλίου 2018 εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ του συλλόγου μας το οποίο αποτελείται από την εξής σύνθεση:
Α) Ιωακειμίδης Χρήστος, πρόεδρος
Β) Πανταζής Λάζαρος, αντιπρόεδρος
Γ) Θωμαΐδης Κωνσταντίνος, Γεν. Γραμματέα
Δ) Βαρυτιμίδης Παναγιώτης, κοσμήτορας
Ε) Μαυροφρύδης Ιωάννης, μέλος
Στ) Παντούσας Ηλίας, μέλος
Ζ) Δουραλής Στέργιος, ταμίας
Η) Χρυσοχοΐδης Δημήτριος, ελεγκτική επιτροπή
Θ) Ματούλας Δημήτριος, ελεγκτική επιτροπή
Ι) Τσαλικίδης Πολύβιος, αναπλ. μελος στην ελεγκτική επιτροπή
Από την στιγμή που ανέλαβε το νέο ΔΣ έπραξε τις παρακάτω δραστηριότητες κατά σειρά:
-       Έλαβε μέρος στη διάσωση τραυματία με το όχημα του συλλόγου, ενώ ο πρόεδρος,  ο γεν. γραμματέας και οι κυνηγοί συνέδραμαν στο έργο της Π.Υ. Σερρών.
-       Στις 20-5-18, ο σύλλογός μας κάλεσε κτηνίατρο από την Θεσσαλονίκη για εξετάσεις -εμβολιασμούς -τοποθέτηση τσιπ- αιματολογικές εξετάσεις των σκύλων με προσιτές τιμές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κυνηγοί της περιοχής σε ότι αφορά την υγεία και την πρόληψη ασθενειών των τετράποδων συνοδών μας. Από τα στοιχεία που έχουμε φάνηκε ότι οι κυνηγοί ανταποκρίθηκαν σε αυτή μας την πρόσκληση και η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική.

-       Για πρώτη φόρα δημιουργήσαμε τράπεζα αίματος με την βοήθεια του γιατρού μας και μέλους  του συλλόγου μας, κου Παντούσα Ηλία, και οργανώσαμε εθελοντική αιμοδοσία στις 24-7-18 με συμμετοχή που χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ικανοποιητική και ευελπιστούμε στο μέλλον να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

-       Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι ο σύλλογός μας εντάχθηκε στην πολιτική προστασία και μάλιστα με την προοπτική  επιχορήγησης, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για κοινωνικούς σκοπούς, ώστε να διευρυνθεί η κοινωνική μας δράση, ως φορέα.
-       Επίσης έγινε η απελευθέρωση 40 λαγών σε όλα τα χωριά της Δ.Ε. Κερκίνης.
-       Τέλος, στις 10 Αυγούστου 2018 διοργανώσαμε τον 1ον ετήσιο χορό του συλλόγου μας και από ό,τι βλέπω έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. 
-       Πριν κλείσω το χαιρετισμό μου, θα ήθελα να σας δηλώσω ότι μας τιμούν με την παρουσία τους οι παρακάτω:
1. Ο τέως αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πετριτσίου & τέως πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπολης και Περιχώρων «ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ», κ. Λεωνίδας Νικολάου.
2. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, ο κ. Γιάννης Πολυχρόνης.
3. Ο Γεν. Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, ο κ. Νίκος Καλογεράκος.
4. Ο συντονιστής της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της ΣΤ Κυνηγετικής ΚΟΜΑΘ, κ. Παναγιώτης Δημάκης.
5. Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου, κ. Κυριάκος Σιδηρόπουλος.
6. Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Νέας Ζίχνης, κ. Παναγιώτης Τσολάκης.
7. Ο Τέως αντιδήμαρχος έργων Σιντικής, και δημοτικός Σύμβουλος, κ. Εμμανουήλ Δεβετζής.
8. Οι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Κερκίνης:
Κάτω Ποροΐων, κ. Ζαχαρίας Μαβινίδης, Ροδόπολης κ. Νικος Μπελελής, και Νεοχωρίου κ. Πασχάλης Λεοντιάδης.
τους οποίους και χαιρετίζω με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση.
Ευχαριστούμε όλους τους δωρεοδότες που φρόντισαν να έχει πλούσια δώρα η λαχειοφόρος αγορά μας, καθώς και το χώρο που μας φιλοξενεί και τους υπέροχους μουσικούς και τραγουδιστές που θα μας ταξιδέψουν στους δρόμους της παράδοσης.
Τέλος, ευχαριστούμε τον χορηγό επικοινωνίας μας, την Γραφίδα Σιντικής και τον αρθρογράφο Χρήστο Κατσαρό, που ευγενικά προσφέρθηκαν να καλύψουν την εκδήλωση μας.
Ύστερα από τα παραπάνω, καλώ τον πρόεδρο, κ. Χρήστο Ιωακειμίδη, να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.