Thursday, August 2, 2018

Όλα ανοιχτά για Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης


Αν και αμφότεροι ηττήθηκαν στις πρώτες αναμετρήσεις οι πιθανότητες πρόκρισης βρίσκονται στα χέρια τους
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις δύο Ελληνικές ομάδες στα προκριματικά του Europe League. Με την ελπίδα να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΠΑΟΚ στο Champions League και να περάσουν στον Γ΄προκριματικό γύρο της διοργάνωσης πέφτουν στη μάχη Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.


Πρώτοι οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούν στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου τη Ντιναμό Μπρεστ (20:15). Στην πρώτη αναμέτρηση οι παίκτες του Ντάμιρ Κάνατι έφεραν «τούμπα» το πρώτο κακό 75λεπτο όπου και δέχθηκαν 4 τέρματα, πετυχαίνοντας 3 υπερπολύτιμα γκολ στο τελευταίο τέταρτο.
Έτσι σε οποιαδήποτε περίπτωση νίκης που ο Ατρόμητος δεν δεχθεί περισσότερα από 3 τέρματα η ελληνική ομάδα είναι αυτή που προκρίνεται στην επόμενη φάση.
Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Σάκιτς, Μάντσον, Ούμπιντες, Βασιλακάκης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Μανούσος, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Μπουσουλάτζιτς, Καρασαλίδης.
Δυσκολότερο το έργο των Αρκάδων κόντρα στη Χιμπέρνιαν
Στην ίδια θέση αλλά με θεωρητικά δυσκολότερο αντίπαλο βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.
Οι Αρκάδες αν και βρέθηκαν μπροστά με 2-0  χάρη σε δύο τέρματα του Κυριακόπουλου δεν κατάφεραν να περιορίσουν την εμπειρότερη  Χιμπέρνιαν που τελικά επικράτησε με 3-2.
Ωστόσο τα δύο εκτός έδρας τέρματα των παικτών του Σάββα Παντελίδη είναι ικανά να κρίνουν την πρόκριση, καθώς νίκη με 1-0 ή 2-1 χαρίζει τον πρόκριση στη Ελληνική ομάδα.
Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Άνχελ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τζίμα, Σάλας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνο, Μανιάς και Δουβίκας αποτελούν την 19αδα των Αρκάδων με τους τραυματίες Ματρικάρντι και Τασούλη αν είναι εκτός όπως και ο τιμωρημένος από τον πρώτο αγώνα Πασαλίδης.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.