Sunday, August 12, 2018

Ο τελευταίος ανασχηματισμός του κ. Τσίπρα


Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ζητήσει να μάθει το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας έως το τέλος Αυγούστου

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τις ημερομηνίες. Το Μέγαρο Μαξίμου, πληροφορούμαι, έχει ζητήσει να μάθει το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας έως το τέλος Αυγούστου. Και ξέρετε γιατί; Επειδή ετοιμάζεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, που όλα δείχνουν πως θα είναι και ο τελευταίος ανασχηματισμός της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα.


Ετσι το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ειδοποίησε ότι το Σάββατο 11 Αυγούστου ο Προκόπης Παυλόπουλος θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, στις εκδηλώσεις «Μποτσάρεια» για τον Μάρκο Μπότσαρη (εκεί, εκτός απροόπτου, θα έχει συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη).
Εν συνεχεία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο στην Κάρπαθο, για την εορτή της Παναγίας στο χωριό Ολυμπος. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα του Προέδρου είναι κενό. Σ
υνεπώς μετά τον Δεκαπενταύγουστο και την 21η Αυγούστου (που βγαίνει η χώρα από τα μνημόνια) μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να ανακοινώσει τη νέα σύνθεση της κυβέρνησής του και εν συνεχεία οι υπουργοί να δώσουν (όσοι το επιθυμούν) είτε θρησκευτικό όρκο στο Προεδρικό Μέγαρο είτε διαβεβαίωση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια…
Η 25η Αυγούστου
Στις 24 Αυγούστου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει να επισκεφθεί τη Θέρμη. Το πρόγραμμα όμως της επίσκεψής του δεν έχει ακόμα καταρτιστεί. Συνεπώς, εάν ο κ. Τσίπρας ανακοινώσει ανασχηματισμό, η Θέρμη μπορεί να αναβληθεί. Εκτός εάν τον ανακοινώσει στις 24 Αυγούστου και ορκίσει τους υπουργούς του  την επομένη, δηλαδή στις 25, οπότε ο Πρόεδρος μπορεί να πάει και στη Θέρμη. Τώρα, εάν είναι να στοιχηματίσετε, νομίζω ότι η κατάλληλη ημερομηνία για τον ανασχηματισμό είναι η 25η Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.