Monday, December 3, 2018

Δεξίωση στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα με συμμετοχή πλήθους επιχειρηματικών και πολιτικών παραγόντων (Βίντεο)


Ειδική εκδήλωση για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας που διοργανώθηκε 14/3/2018 στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά , της υφυπουργού Πολιτισμού της Ρωσίας κας Αlla Manilova, και του Έλληνα Πρέσβη, Ανδρέα Φρυγανά. 

Συμμετείχαν Ρώσοι αξιωματούχοι, οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων που στηρίζουν την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού και συγκεκριμένα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, Πρόεδρος, και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, Γενικός Γραμματέας, όπως επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυρήνης κ. Αθανάσιος, οι επικεφαλής των μεγαλύτερων Τουριστικών Ομίλων, εκπρόσωποι των Ρωσικών ΜΜΕ, ο αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής Χρήστος Κατσαρός και συνεκθέτες της ΜΙΤΤ.
Δεξίωση, Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας, Πρεσβεία  Ελλάδας Μόσχα, παρουσία του Χρήστου Κατσαρού 2018 https://youtu.be/4NbvL3NPQLA

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.