Sunday, November 22, 2015

«Πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό το φιάσκο» - ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - 22.11.2015

ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας:
«Πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό το φιάσκο»
Την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας μετά την ματαίωση της σημερινής διαδικασίας για τις εκλογές ανάδειξης νέου Προέδρου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, ο Κ.Γκιουλέκας δήλωσε ότι πρέπει να αναζητηθούν άμεσα οι ευθύνες και να αποδοθούν εκεί όπου ανήκουν.

«Πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό το φιάσκο στο οποίο οδηγήθηκε η Νέα Δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και ανέφερε ότι πρέπει να παγώσουν οι διαδικασίες και να διασφαλιστεί ένας σίγουρος τρόπος για την εκλογή του Πρόεδρου της ΝΔ. Όπως επισήμανε, «πρέπει να δούμε αν χρειαστεί να συγκληθούν και τα υπόλοιπα όργανα της παράταξης και εάν πρέπει να πάμε με ταχύτατες διαδικασίες σε ένα Συνέδριο». 

«Δεν μπορεί κανείς να εμπαίζει εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι εκλήθησαν να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα για να εκλέξουν τον επόμενο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε ο Κ.Γκιουλέκας. Και τόνισε ότι οι υπεύθυνοι και οι υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν σε χιλιάδες Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες και, συνολικά, για την ζημία που υπέστη η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.