Tuesday, November 17, 2015

Αν δεν αλλάξουμε, θα ξαναχάσουμε | Απόστολος Τζιτζικώστας

«Αν δεν αλλάξουμε θα ξαναχάσουμε» - Το τρίτο σποτ της καμπάνιας του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα


Το τρίτο σποτ της προεκλογικής καμπάνιας του ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα social media ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
 
Αυτή τη φορά το τρίτο σποτ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο… «Ξεφορτωνόμαστε την παλιά νοοτροπία. Δίνουμε τη δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να φύγει μπροστά», ήταν το μήνυμα του Απόστολου Τζιτζικώστα στο προηγούμενο σποτ (https://youtu.be/LBJsFXd8dIo).
 
«Αν δεν αλλάξουμε, θα ξαναχάσουμε» είναι το μήνυμα του νέου βίντεο.
 
Σε ένα σπίτι μιας μέσης ελληνικής οικογένειας κάνει την εμφάνιση του ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο νέο βίντεο της καμπάνιας του.
 
Μιλώντας με τα μέλη της οικογένειας δίνει έμφαση στην ανάγκη να τον στηρίξουν όλες οι γενιές και οι ηλικίες, με σκοπό «όλοι μαζί να τα αλλάξουμε όλα».
 
Στο τρίτο σποτ κυριαρχεί το σύνθημα «αν δεν αλλάξουμε θα ξαναχάσουμε», με το οποίο ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως πρέπει άμεσα να δοθεί νέα πνοή στην Παράταξη προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες.
 
Link για το βίντεο: https://youtu.be/PASAkqXZGRk

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.