Saturday, November 21, 2015

Αυλαία στην προεκλογική εκστρατεία με βόλτα του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη

Σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης έκανε βόλτα σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με συντοπίτες του και να κάνει μαζί τους έναν απολογισμό της προεκλογικής εκστρατείας του.
 

Μετά τη χτεσινή εντυπωσιακή ομιλία στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί Ντε Σπορ), ενώπιον χιλιάδων φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας επέλεξε σήμερα να βρεθεί κοντά στουςΘεσσαλονικείς και να περάσει μαζί τους τη μέρα του, κάτι που εμφανώς του έλειψε στην πολυήμερη προεκλογική εκστρατεία.
 
Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ανάρτησή του στο facebook: «Την τελευταία ημέρα, επέλεξα να την περάσω στη Θεσσαλονίκη, την πόλη μου. Μαζί με τους ανθρώπους που με ξέρουν και με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Με όλους εκείνους για τους οποίους θέλω να κερδίσουμε αύριο. Τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που τα βγάζουν πέρα δύσκολα. Πάμε δυνατά μέχρι τη νίκη».
 
Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκίνησε τη βόλτα του από τη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης, συνέχισε με καφεδάκι στον πεζόδρομο του Ευόσμου, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά της Μαρτίου, έκανε ένα πέρασμα κι από τη Νεάπολη και ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
Αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στις 9.30 το πρωί, ενώ το κλείσιμο της διαδικασίας θα τον βρει στην Αθήνα.
 
Το φωτογραφικό υλικό είναι από τις σημερινές επισκέψεις του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.