Sunday, November 22, 2015

«Πραξικόπημα» κατά Τζιτζικώστα η αναβολή των εκλογών στη ΝΔ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ... ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ
Το απόλυτο θέατρο του... παραλόγου βιώνουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, καθώς διαπιστώνουν σήμερα πως η πάλαι ποτέ κραταιά δεξιά παράταξη, έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να διοργανώσει ούτε την εκλογική διαδικασία, μια δημοκρατική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της.
Είναι τέτοια η ανικανότητα της σημερινής ηγεσίας του κόμματος, έστω και αν αυτή χαρακτηριζόταν προσωρινή, που μοιάζει να έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα απίστευτο σχέδιο «εξόντωσης» του Απόστολου Τζιτζικώστα, ακριβώς γιατί διαπίστωσε στο παρά ένα των εκλογών, την τεράστια δυναμική που είχε αναπτυχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Με πραξικοπηματικό τρόπο που μόνο Νέα... Δημοκρατία δεν θυμίζει, η πλευρά Μεϊμαράκη φέρεται να έχει βάλει το «χεράκι» της ώστε να οδηγηθεί το κόμμα στο σημερινό φιάσκο και να αποφασιστεί η αναβολή των εκλογών.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr, αν η ψηφοφορία διεξαγόταν σήμερα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα διαπίστωνε πως μόνο... περίπατος δεν θα ήταν για εκείνον η εκλογική αναμέτρηση, καθώς η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα είχε τέτοια δυναμική που στη χειρότερη περίπτωση η μεταξύ τους διαφορά θα ήταν 2 μονάδες υπέρ του Μεϊμαράκη και στην καλύτερη για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης, θα έκλεινε η βραδιά με εκείνον στην πρώτη θέση.
Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό θα σήμαινε την κατάκτηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Απόστολο Τζιτζικώστα, μέσα από την εκλογική διαδικασία στο δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής.
Αυτό, λοιπόν, επεδίωξε και τελικά κατόρθωσε, μέσα από την απόφαση για την αναβολή των εκλογών, να πετύχει η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, γεγονός που όμως θα το βρει... μπροστά της, όποτε και αν διεξαχθούν οι εκλογές, καθώς πλέον το ρεύμα υπέρ του Τζιτζικώστα, στις τάξεις των ψηφοφόρων της ΝΔ θα γίνει ακόμη πιο μεγάλο.
Άλλωστε και μόνο το γεγονός πως η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και οι... φατρίες του παρελθόντος που δεν θέλουν με τίποτα το κόμμα να περάσει σε νέα χέρια, αποδεικνύεται παντελώς ανίκανη για να διοργανώσει τις εκλογές, αποτελεί και το οριστικό τέλος της.
Ουσιαστικά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επέλεξε να παίξει με τη... φωτιά και να «καεί» οριστικά και αμετάκλητα. Δικά του στελέχη, άλλωστε, ήταν αυτά που από το μεσημέρι του Σαββάτου διέδιδαν πως οι εκλογές δεν επρόκειτο να διεξαχθούν.
Οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία θα είναι ραγδαίες και για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τη σημερινή ηγεσία της, το... ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.