Monday, November 23, 2015

Απ.Τζιτζικώστας: Δεν παραιτούμαι από περιφερειάρχης

Απάντηση στον Β.Μεϊμαράκη

Αθήνα
Με κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε ο Απόστολος Τζιτζικώστας την πρόταση που απηύθυνε ο Β.Μεϊμαράκης σε όλους τους υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ να παραιτηθούν από τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν.
Ο κ. Τζιτζικώστας διεμήνυσε μέσω συνεργατών του πως δεν θα παραιτηθεί από περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, δηλώνοντας πως η Περιφέρεια δεν έχει καμία σχέση με το φιάσκο των εκλογών.
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμιά σχέση με το χθεσινό φιάσκο. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι διορισμένοι στις θέσεις που κατέχουν, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγμένος. Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την είχε ζητήσει τις προηγούμενες πενήντα μέρες. Επίσης, οι πολίτες καταλογίζουν ευθύνες στον κ. Μεϊμαράκη για το φιάσκο» ανέφεραν συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Λίγη ώρα πριν, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε με σφοδρότητα τις επικρίσεις που δέχεται μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας, τονίζοντας ότι ο ίδιος προτίθεται να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος -όχι από υποψήφιος- εφόσον πράξουν το ίδιο και οι άλλοι τρεις ανθυποψήφιοί του. Δηλαδή οι Κυρ.Μητσοτάκης και Αδ.Γεωργιάδης παραιτηθούν από Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και ο κ. Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης.
Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, εξαπέλυσε νέα επίθεση προς τον Β.Μεϊμαράκη, τον οποίον κάλεσε εκ νέου να παραιτηθεί, και επανέλαβε το αίτημα για συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων.
«Ο Β. Μεϊμαράκης, που ορίστηκε από τον Α. Σαμαρά για να οδηγήσει την παράταξη σε εκλογές, ήταν εκείνος που είχε πει από την πρώτη στιγμή πως δεν πιστεύει σε αυτή τη διαδικασία και τελικά η διαδικασία δεν έγινε» είπε, ενώ επέρριψε ευθύνες και στον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον οποίον επίσης κάλεσε να παραιτηθεί.
«Το φιάσκο που έγινε εχθές ενίσχυσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Δε θα κάνουμε τη χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε νέο αρχηγό. Θα τους ενώσω όλους» συνέχισε.
«Χθες η Νέα Δημοκρατία θα γύριζε σελίδα, αυτή ήταν η εντολή του κόσμου. Η Νέα Δημοκρατία σήμερα θα είχε νέο αρχηγό» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «ο κόσμος κατάλαβε γιατί πολεμήθηκα τόσο πολύ. Την επόμενη μέρα θα ήμουν κάποιος που δε θα είχα να χρωστάω σε κανέναν».
«Το γκρίζο δεν ταιριάζει στην παράταξη. Είμαι εδώ για να διασφαλίσω την ενότητα της παράταξης» σημείωσε και κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.



ΠΗΓΗ: news.in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.