Sunday, November 22, 2015

Εκλογές στη Ν.Δ. Αναβολή = Ματαίωση

Γράφει ο  Αντώνης Αθ. Φραγγεδάκης Δικηγόρος.
Το σημερινό φιάσκο των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία δεν έχει προηγούμενο σε εκλογικές διαδικασίες που διεξήχθησαν στο παρελθόν. Ο λόγος αναβολής των εκλογών οφείλεται στην κατάρρευση του συστήματος καταγραφής των ψήφων.  Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αναφέρει ότι η ευθύνη ανήκει στην εταιρεία που ανέλαβε την υποστήριξη του συστήματος. Οι υποψήφιοι Πρόεδροι της Ν.Δ. ζητούν την παραίτηση του κυρίου Παπαμιμίκου και το όλο θέαμα προκαλεί θυμηδία και έντονο προβληματισμό.

Στους περισσότερους πολίτες και όχι μόνο τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. σίγουρα θα γεννήθηκε το εξής  ερώτημα:  Είναι δυνατόν ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιθυμεί να έλθει στην εξουσία να μην μπορεί να διευθετήσει τα του οίκου του ;
Υπήρχε αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να γίνουν πολλές δοκιμές στο υφιστάμενο ηλεκτρονικό σύστημα και να αντιμετωπιστούν εγκαίρως οι όποιες δυσκολίες.
 Όσο καλόπιστος και να είναι κανείς αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι δεν ήθελαν να γίνουν αυτές οι εκλογές ,  πιθανόν είδαν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά και ίσως διέκριναν ότι το κόμμα της Ν.Δ. ξεφεύγει από τον πλήρη έλεγχο τους.

 Ποιός  θα εμψυχώσει  και πώς θα  πείσει το νεοδημοκράτη   να επανέλθει στις τάξεις του κόμματος ‘όταν  στην ύψιστη ενδοκομματική διαδικασία αποδεικνύεται ότι αυτό βρίσκεται υπό διάλυση. Η αναβολή των εκλογών οδηγεί στη ματαίωση τους  και ο χρόνος μετρά αντίστροφα…

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.