Tuesday, November 17, 2015

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κρήτη

Τον τόπο καταγωγής του, τον Άγιο Μύρωνα, στο Ηράκλειο, επισκέφτηκε σήμερα, κατά τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στην Κρήτη ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
 
Ο κ. Τζιτζικώστας πήγε στον τόπο καταγωγής του παππού του από την πλευρά της μητέρας του και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, ενώ περπάτησε στο χωριό και επισκέφτηκε το υπό ανακατασκευή σπίτι του παππού του. Όπως ο ίδιος είπε στους κατοίκους της περιοχής, ο Άγιος Μύρωνας είναι στην καρδιά του, αφού αποτελεί ένα κομμάτι της ιστορίας της οικογένειάς του. Οι κάτοικοι του Αγίου Μύρωνα του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και του δήλωσαν ότι θα είναι δίπλα του στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

 
Η διήμερη περιοδεία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κρήτη συνεχίστηκε σήμερα με την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.
 
Από το πρωί σήμερα ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε τον Άγιο Νικόλαο, όπου είχε συναντήσεις στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου και πραγματοποίησε βόλτα στην πόλη, όπου συνομίλησε με πολίτες, φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.
 
Ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε και με τον διευθύνοντα σύμβουλο των «Μινωικών Γραμμών» Αντώνη Μανιαδάκη, ενώ ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επισκέψεις στα Ανώγεια, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργη, αλλά και στα Ζωνιανά και στα Λιβάδια, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.
 
Στα Ανώγεια μάλιστα οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τον κ. Τζιτζικώστα με την εξής μαντινάδα: «Μόνο η θετική ενέργεια από τα Ανώγεια που θα πάρεις, σου φτάνει από τους τέσσερις να βγεις εσύ μπροστάρης». Και στα Ζωνιανά του χάρισαν ένα κρητικό μαχαίρι με χαραγμένη τη μαντινάδα: «Τα Ζωνιανά σου δίνουνε ψήφο εμπιστοσύνης και σίγουρα πρωθυπουργός Απόστολε θα γίνεις».



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.