Tuesday, November 22, 2016

Δραστηριότητα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέα Ριζούλη 17-21/11

Ο Ανδρέας Ριζούλης κατέθεσε στεφάνι για το ΣΥΡΙΖΑ στις 17/11 στην επέτειο του Πολυτεχνείου στο χώρο της παλιάς ασφάλειας Πατρών. 

Το Σάββατο στις 19/11 παρευρέθηκε στις εργασίες του 1ου διεθνούς συνεδρίου στο Συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα ''Δημοκρατία: Μύθος ή πραγματικότητα'' εκπροσωπώντας και τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση. Απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και μετείχε στις εργασίες του συνεδρίου.  

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στο Καλέντζι στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Καλεντζίου ''Ο Ερύμανθος'' για κτηνοτρόφους της περιοχής. 

Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αξιοποίησης όλων των εργαλείων που παρέχονται από το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης ώστε οι κτηνοτρόφοι να εκσυγχρονίσουν την παραγωγή τους και να πιστοποιήσουν τα προϊόντα τους ενώ εξήγησε ότι η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσα από τις ομάδες παραγωγών και τους συνεταιρισμούς. 

Δεσμεύτηκε ακόμα να συναντηθεί με κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Δροσιά, στο Σκιαδά και στο Καλέντζι ώστε να συζητήσουν με λεπτομέρειες ζητήματα που σχετίζονται με την κτηνοτροφική παραγωγή στο σημερινό θεσμικό πλαίσιο. 

Το πρωί της Δευτέρας 21/11 ο Ανδρέας Ριζούλης και με τη νέα του ιδιότητα ως μέλους της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου, επισκέφθηκε την περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης και συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Γιαννόπουλο. 
Συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση καθώς και ενδεχόμενα προβλήματα μπορεί να απασχολήσουν τα σχολεία της Περιφέρειας. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο
της υπηρεσίας καθώς και τον υπεύθυνο για τις οργανώσεις και τις ομάδες παραγωγών. 


Η συνάντηση έγινε για ενημέρωση του βουλευτή σχετικά με προγράμματα που υλοποιούνται στην αγροτική οικονομία με έμφαση στα προγράμματα νέων αγροτών, συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών ενώ ο προϊστάμενος της διεύθυνσης έθιξε και το ζήτημα της ανάγκης στελέχωσης της υπηρεσίας με προσωπικό. 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.