Friday, November 25, 2016

Europa League: Μέγας ΠΑΟΚ και διπλό πρόκρισης (2-3) στην Φλωρεντία [βίντεο]

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-0, ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ
Η ομάδα του Βλάντα Ιβιτς προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο κομμάτι του α' 45λεπτου, αλλά δεν άντεξε και ισοφαρίστηκε από την Φιορεντίνα σε 2-2, αλλά κρατούσε το καλύτερος για το... τέλος στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ροντρίγκες με μια απίστευτη προσπάθεια έκανε το τελικό 2-3 και... πάγωσε τους Ιταλούς.
Μια ιστορική νίκη, έναν θρίαμβο και να αγκαλιάσει την πρόκριση πέτυχε ο ΠΑΟΚ μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι», ο οποίος κοίταξε στα μάτια τη Φιορεντίνα, αρχικά προηγήθηκε 2-0, κι ενώ ισοφαρίστηκε σε 2-2, τελικά με ένα γκολ του Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις κατάφερε να νικήσει με 3-2. Πριν συμπληρωθεί το μισάωρο, ο «Δικέφαλος» είχε πετύχει δύο γκολ με τους Σακχόφ (5') και Τζάλμα Κάμπος (26΄), ενώ η ιταλική ομάδα ισοφάρισε προσωρινά με τους Μπερναντέσκι (33'), Μπαμπακάρ (50'). Αυτή είναι η πρώτη νίκη που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ επί ιταλικού εδάφους.
Ο Δικέφαλος του Βορρά πλέον χρειάζεται νίκη στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική επί της Σλόβαν Λίμπερετς και να μην κερδίσει η Καραμπάχ την Φιορεντίνα την τελευταία αγωνιστική στο Μπακού.
Σε περίπτωση που τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Καραμπάχ κερδίσουν, τότε δημιουργείται τριπλή ισοβαθμία στους 10 βαθμούς που φέρνει τους Αζέρους δεδομένα στην πρώτη θέση (θα έχουν 9 βαθμούς στα ματς μεταξύ των τριών ομάδων που θα ισοβαθμίσουν), ενώ ο ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα θα παίξουν την πρόκριση στην διαφορά γκολ, αφού αμφότεροι θα έχουν 4 βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια. 
Σε κανένα πάντως σενάριο, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προκριθεί ως πρώτος αλλά μόνο ως δεύτερος!
Αν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Καραμπάχ φέρουν ισοπαλία, τότε οι Αζέροι έχουν προβάδισμα στην ισοβαθμία, αφού έχουν κερδίσει και τα δύο ματς με την ελληνική ομάδα, ενώ σε υπάρχει και ακραίο σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στους 7 πόντους.
Αυτό θα συμβεί, αν η Σλόβαν κερδίσει στην Τούμπα και η Φιορεντίνα κερδίσει μέσα στο Μπακού. Σε αυτό το σενάριο τριπλής ισοβαθμίας, ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει τελευταίος και η πρόκριση θα πάει στην Σλόβαν Λίμπερετς!
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λίμπερετς κέρδισε 3-0 την Καραμπάγκ.
Η βαθμολογία:
1.    Φιορεντίνα 10
2.    Καραμπάγκ 7
3.    ΠΑΟΚ 7
4.    Σλόβαν Λίμπερετς 4
ΤΑ ΓΚΟΛ
ΠΗΓΗ iefimerida.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.