Sunday, November 27, 2016

«Σύμμαχοι»:Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ ερμηνεύουν ένα ζευγάρι κατασκόπων

Λίγο μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, ο οποίος απασχόλησε τις ταμπλόιντ εφημερίδες (με κάποιες από αυτές να εμπλέκουν στον χωρισμό και το όνομα της Μαριόν Κοτιγιάρ), τα βλέμματα έχουν στραφεί στην ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις «Σύμμαχοι» όπου Μπραντ Πιτ και Κοτιγιάρ πρωταγωνιστούν.

Όπως ακριβώς ορισμένοι αναζητούν «σημάδια» της φθοράς ενός γάμου στην πρόσφατη ταινία «By the Sea» που σκηνοθέτησε η Τζολί και μιλά για τα συζυγικά προβλήματα ενός ζεύγους που κάνει διακοπές στη Γαλλία (το ζεύγος ερμηνεύουν οι Τζολί και Πιτ), έτσι πολλοί περίμεναν ότι η ταινία «Allied» θα έδειχνε εάν τα κουτσομπολιά έχουν βάση.

Ακολούθησαν οι διαψεύσεις από πλευράς Κοτιγιάρ -η οποία αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον σύντροφό της Γκιγιόμ Κανέ-, αλλά και από τον Γάλλο Κανέ.

Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ παίζουν παιχνίδια κατασκόπων στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και ερωτεύονται.

Ο Πιτ ερμηνεύει τον Μαξ Βάταν, έναν αξιωματούχο των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που συναντά μία Γαλλίδα της Αντίστασης, την Μαριάν (Μαριόν Κοτιγιάρ). Στη διάρκεια μιας πρώτης συνάντησης στην Καζαμπλάνκα θα παραστήσουν τους ερωτευμένους, προκειμένου να μπορέσουν να διατηρήσουν την κάλυψή τους. Εν μέσω, όμως, του πολέμου θα ερωτευτούν πραγματικά και θα κληθούν να επιβιώσουν.

Η ταινία «Σύμμαχοι θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες τον Νοέμβριο. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου από την UIP.








ΠΗΓΗ in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.