Saturday, July 29, 2017

Συνελήφθησαν 3 άτομα για εισαγωγή στην ελληνική Επικράτεια σημαντικής ποσότητας κάνναβης

Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας εντοπίσθηκε σε περιοχή της Φλώρινας όχημα με κάνναβη βάρους άνω των 26 κιλών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ατόμων, για εισαγωγή στη χώρα σημαντικής ποσότητας κάνναβης.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας, άνδρα και γυναίκα ηλικίας 38 και 45 ετών αντίστοιχα και ένα 27χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (εισαγωγή και διακίνηση).

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν χθες (28-7-2017) τα ξημερώματα οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και συνελήφθησαν, διότι νωρίτερα σε περιοχή της Φλώρινας εγκατέλειψαν ένα αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους και κατασχέθηκαν, 35 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 26 κιλών και 505 γραμμαρίων, την οποία είχαν εισάγει στην ελληνική Επικράτεια με σκοπό τη διακίνηση.

Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.


Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.