Monday, July 31, 2017

Εγκαίνια Νέου Πνευματικού Κέντρου στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου (ΦΩΤΟ)

pnevmatiko kentro 2
Με ξεχωριστή λαμπρότητα και τη συμμετοχή όλων των κατοίκων, των νέων και των παιδιών της Ενορίας του Νεοχωρίου Σιντικής, εγκαινιάστηκε την Κυριακή 30 Ιουλίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο και με την παρουσία του Κυρίου Δημάρχου Σιντικής το νέο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας.
Το νέο αυτό Πνευματικό Κέντρο αποτελεί καρπό της προσπάθειας του νέου Ιερέως π. Αναστασίου Φροσύνη, της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και των κατοίκων της ενορίας.
Το κτίριο ανήκε πριν στον τοπικό Αγροτικό Συνεταιρισμό της περιοχής, ήτο εγκαταλελειμμένο και σε ερειπιώδη κατάσταση.
Με ενέργειες της Ιεράς Μητροπόλεως περιήλθε στην ενορία και μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα των 10 μηνών ανακαινίστηκε πλήρως και εξοπλίστηκε με καλό γούστο και σύγχρονο τρόπο ώστε να ελκύει τα παιδιά και να είναι χώρος διδασκαλίας και αναψυχής.
Παρόντες στον Αγιασμό και τα εγκαίνια ήταν ο Δήμαρχος Σιντικής, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Τοπικού, οι Ιερείς και όλοι οι κάτοικοι οι οποίοι στο τέλος των Εγκαινίων απόλαυσαν την ωραία εορτή και τα πλούσια εδέσματα που προσφέρθηκαν σε όλους.

pnevmatiko kentro 1

pnevmatiko kentro 1

pnevmatiko kentro 1

pnevmatiko kentro 1

pnevmatiko kentro 1
pnevmatiko kentro 1
Πηγή: romfea.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.