Saturday, July 29, 2017

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής

Την Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.) και ώρα 19.00 μ.μ.
Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη του.

Τα θέματα της ημερήσιας διατάξεως είναι τα ακόλουθα:
ΘΕΜΑ 1
Έγκριση 8ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2017. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 2
Έγκριση απολογιστικών στοιχείων του Δήμου για το β΄ τρίμηνο 2017. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 3
Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού με δίμηνη σύμβαση εργασίας. ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων και Διοίκησης)
ΘΕΜΑ 4
Τροποποίηση τιμολογιακής πολίτικης της Δ.Ε.Υ.Α Σιντικής. (Εισηγητής ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Κορωνίδης Παύλος)
ΘΕΜΑ 5
Εξέταση της με αριθ. Πρωτ: 7592/1-6-2017 αιτήσεως του Βλαχάκη Κωνσταντίνου του Δημητρίου. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 6
Ψήφιση πιστώσεων για την επιχορήγηση α) του Συλλόγου Σπηλαιολογίας Σιδηροκάστρου και β) της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 7
Επιστροφή αχρεωστήτων καταβληθέντων ποσών. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 8
Παράταση αρδευτικής περιόδου για Μανδράκι και Ακριτοχώρι. (Εισηγητής ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα άρδευσης κ. Νικολάου Λεωνίδας)
ΘΕΜΑ 9
Εκμίσθωση έκτασης εμβαδού 21.016,05 τ.μ. (τμήμα από το υπ’ αριθ. 474 κοινόχρηστο τεμάχιο του αγροκτήματος Βαμβακοφύτου. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 10
Παραιτηση Αβραμιδη Αναστασιου από το Διοικητικο Συμβουλιο της ΄΄ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ΄΄. . ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων και Διοίκησης)
ΘΕΜΑ 11
Παραιτηση μελων του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ ΄΄Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ΄΄. . ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων και Διοίκησης)
ΘΕΜΑ 12
Επί αιτήσεων κατοίκων της Λιβαδιάς για τροποποίηση δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. . ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων και Διοίκησης)
ΘΕΜΑ 13
Καταβολή προστίμου του Δήμου στο ΙΚΑ. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 14
Καταβολή προστίμου του Δήμου στη Δ.Ο.Υ Σερρών. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 15
Προμήθεια βιβλίου για τη διανομή του ως αναμνηστικού του Δήμου Σιντικής. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 16
Αποδοχή οφειλών της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πετριτσίου. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 17
Επιστροφή εγγυητικής επιστολής στη εταιρεία ΄΄ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥ ΤΣΙΡΟΒΛΙΔΙ Α.Ε΄΄. ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων και Διοίκησης)
ΘΕΜΑ 18
Επικαιροποίηση της με αριθμ. 379/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 19
Ψήφισμα για την επιστροφή της Αφροδίτης της Μήλου. ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων και Διοίκησης)
ΘΕΜΑ 20
Περί διοικητικής αποβολής από το υπ’ αριθμ. 1229 κοινόχρηστο τεμάχιο Ν. Πετριτσιου. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 21
Περί διοικητικής αποβολής από το με αριθμ. 334 τεμάχιο, από το με αριθμ. 1229 τεμάχιο και από το με αριθμ. 1232 τεμάχιο Ν. Πετριτσίου. (επανεξέταση της με αριθμ. 133/2016 απόφασης). (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 22
Επανεξέταση της με αριθμ. 101/2017 προγενέστερης απόφασης του Δημοτικού Καταστήματος ΄΄ΟΑΣΗ΄΄ στα Άνω Ποροα. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)
ΘΕΜΑ 23
Λήψη απόφασης επί θεμάτων διευθέτησης του χειμάρρου Κρουσοβίτη. ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων και Διοίκησης)
ΘΕΜΑ 24
Διαγράφη θέσεων πωλητών λαϊκών αγορών. ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)
ΘΕΜΑ 25
Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων και Διοίκησης)
ΘΕΜΑ 26
Χορήγηση Επαγγελματικών αδειών Λαϊκής Αγοράς. ( Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων και Διοίκησης)


Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.