Tuesday, July 25, 2017

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν να ελέγξουν τα παιδιά, αλλά να τα ...... ΒΙΝΤΕΟ


....σκοτώσουν!

Η Νέα Τάξη στην προσπάθειά της να υποδουλώσει το ανθρώπινο γένος έχει επιστρατεύσει εκτός από τον ΟΗΕ, που εφαρμόζει τις διατάξεις και τις πρακτικές της παγκόσμιας υποδούλωσης, και τους επιστήμονες οι οποίοι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, υποστηρίζουν ότι η Γη κινδυνεύει και για να σωθεί πρέπει να σκοτώσουμε τα παιδιά μας και να μειώσουμε τον ενεργοβόρο ανθρώπινο πληθυσμό κατά 82% !!!

Λιγότερα παιδιά λοιπόν, για να σωθεί ο πλανήτης κι αυτό δεν το υποστηρίζουν πλέον κάποιοι λίγοι εκκεντρικοί τύποι της ελίτ, αλλά η προπαγάνδα επεκτείνεται μέσα από περιοδικά όπως το Science, μέσα από την εκπαίδευση, λέγοντας στα παιδιά ότι οι άνθρωποι αποτελούν ιό που απειλεί τη Γη, κυκλοφορώντας κλιματικές εγκυκλίους ακόμα και από το Βατικανό, επιστημόνων συμβούλων του Πάπα, που υποστηρίζουν ότι για να σωθεί ο πλανήτης πρέπει να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός, να έρθει η παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια δημοκρατία. ένα παγκόσμιο συμβούλιο, ένα σύνταγμα της Γης, ένα πλανητικό δικαστήριο και ....δεν θα πιστεύετε τι ακούτε στο παρακάτω βίντεο, διότι τα τσιράκια του Αντίχριστου έχουν πλέον αποθρασυνθεί και δεν σταματούν πουθενά!







ΠΗΓΗ el.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.