Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος στο Νομοσχέδιο για την Παιδεία ο Γ. Γεωργαντάς

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς ορίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος στο Νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής για την «Οργάνωση και τη λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης».
      Το νομοσχέδιο αυτό οδηγεί τη δημόσια εκπαίδευση πολλά χρόνια πίσω, με ρυθμίσεις που υπονομεύουν το αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων, καταδικάζουν τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, επαναφέρουν το ακαδημαϊκό άσυλο και καταργούν θεσμούς διαφάνειας και αξιοκρατίας.

       Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών και φοιτητών, έχουν ήδη απορρίψει το υπό συζήτηση νομοσχέδιο και η καταψήφισή του κρίνεται απολύτως αναγκαία. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση αγκυλωμένη στις ιδεοληψίες της φέρνει ένα νομοσχέδιο το οποίο το χαρακτηρίζει η προχειρότητα, ο συγκεντρωτισμός και η γραφειοκρατία. Παρεμβαίνει στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με ανευθυνότητα, χωρίς κανένα σχέδιο και καμία προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.