Wednesday, July 26, 2017

Γιάννης Γιάντσιος: Να μαθευτεί όλη η αλήθεια για τον πλειστηριασμό στην υπόθεση «ΛΙΑΝΑΚΗ» σε κάθε δημότη του δήμου Σιντικής

Είναι γνωστό σε όλους τους δημότες του δήμου Σιντικής ότι έγινε πλειστηριασμός ενός τμήματος δημοτικής εκτάσεως στο γεωθερμικό πεδίο Σιδηροκάστρου. Μετά τον Πλειστηριασμό και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας (90 μέρες μετά) ο δήμος Σιντικής κατέθεσε ΑΝΑΚΟΠΗ στο αρμόδιο Δικαστήριο κατά του πλειστηριασμού. Μετά από αναβολές, τον Μάρτιο του 2017 συζητήθηκε η Ανακοπή στο Δικαστήριο, όπου ο νυν δήμαρχος Σιντικής δεν παραβρέθηκε ο ίδιος στο Δικαστήριο να υποστηρίξει την προεκλογική του «δέσμευση» η οποία ήταν, να δώσουμε τα χρήματα που έβαλε ο υπερθεματιστής και να γυρίσει η έκταση στην κυριότητα του δήμου. Πριν ένα μήνα, εκδόθηκε η απόφαση του Δικαστηρίου η οποία απέρριψε το αίτημα της Ανακοπής. Δηλαδή, ο δήμος Σιντικής, έχασε το δικαστήριο, με αποτέλεσμα ο δήμος μας, να χάσει την δημοτική έκταση στο γεωθερμικό πεδίο Σιδηροκάστρου από «κακούς» χειρισμούς ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Να αναφέρω ότι, ο νυν δήμαρχος, δεν παρέστη αυτοπροσώπως στο δικαστήριο να υποστηρίξει την Ανακοπή του δήμου μας, τουλάχιστον ως «πρωτεργάτης» της υποθέσεως προεκλογικά.
Στην με αριθμ. πρωτ. 28341/19-12-2014 αίτησή μου με την οποία ζητούσα να τηρήσει τον «προεκλογικό του λόγο» η απάντησή του ήταν η εξής: ……εκκρεμεί ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από ανακοπή – αντιρρήσεις που άσκησε ο δήμος…… Επομένως ο δήμος θα πρέπει να περιμένει την δικαστική απόφαση για να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.
Τώρα που η δικαιοσύνη αποφάνθηκε και έχασε το δικαστήριο ο δήμος, προέβη σε κάποια ενέργεια!! θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του;;; ή όλα καλά….?? 

 Γιάντσιος Ιωάννης
  Δικηγόρος Σερρών

Δημότης Καμαρωτού

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.