Saturday, August 4, 2018

Ετήσιος καλοκαιρινός χορός ΠΛΣ Ροδόπολης Σερρών


Ετήσιος καλοκαιρινός χορός, στην Ροδόπολη Σερρών, τον οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών.
Με τον Δημήτρη Καρασαββίδη και Δημήτρη Ξενιτόπουλο στους Ποντιακούς ήχους και των Βαγγέλη Δημούδη στους ήχους της Θράκης και της Μικρασίας.
Βαγγέλης Δημούδης


Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨, Θεόδωρος Δημητριάδης

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ροδοπόλεως Σιντικής, κ. Νίκος Μπελελής με την σύζυγο του κα Καλλιόπη Θεοδοσίου. 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της Γραφίδας Σιντικής:


Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (1 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (2 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (3 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (4 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (5 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (6 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (7 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (8 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (9 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (10 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (11 ΜΕΡΟΣ)

Ετήσιος χορός για τα 92α γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών (12 ΜΕΡΟΣ)









Ο αρθρογράφος Χρήστος Κατσαρός με τον Πάρη Παναγιωτίδη και την σύζυγο του Φωτεινή Πάππου, στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό, στην Ροδόπολη Σερρών, τον οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών.




Ο αρθρογράφος Χρήστος Κατσαρός με τον τέως αντιδήμαρχο Σιντικής, Εμμανουήλ Δεβετζή, στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό, στην Ροδόπολη Σερρών, τον οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών.


Ο αρθρογράφος Χρήστος Κατσαρός με την δημοτική σύμβουλο, κα Όλγα Φυταγκουρίδου, στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό, στην Ροδόπολη Σερρών, τον οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών.



Ο αρθρογράφος Χρήστος Κατσαρός, στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό, στην Ροδόπολη Σερρών, τον οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών.


Ο αρθρογράφος Χρήστος Κατσαρός, με τους καλλιτέχνες κ.κ. Βαγγέλη Δημούδη ……, στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό, στην Ροδόπολη Σερρών, τον οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών.

Ο αρθρογράφος Χρήστος Κατσαρός, με τους καλλιτέχνες κ.κ. Βαγγέλη Δημούδη ……, στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό, στην Ροδόπολη Σερρών, τον οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών.



Oπρόεδρος της ΤΚ Κάτω Ποροΐων, Ζαχαρίας Μαβινίδης, στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό, στην Ροδόπολη Σερρών, τον οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ροδόπολης ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 92α Γενέθλια της Ροδόπολης Σερρών.












































































Λευτέρης Χατζηιωαννίδης από Κοπεγχάγη Δανίας στα 92α γενέθλια της Ροδόπολης





Φώτο-Ρεπορτάζ: Χρήστος Κατσαρός

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.