Monday, September 9, 2019

2o φιλικό τεστ για την ΑΕΣ


2ο Φιλικό Προετοιμασίας
2o φιλικό τεστ για την ΑΕΣ

  Τη δεύτερη φιλική της αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ,  έδωσε το Σάββατο η νεανική ομάδα της ΑΕΣ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας, την ομάδα της Ηράκλειας
   Στο παιχνίδι, το οποίο είχε προπονητικό χαρακτήρα, μιας και δεν κρατήθηκε σκορ, οι «γαλάζιοι» έφηβοι είχαν μέτρια εμφάνιση κυρίως στο κομμάτι της άμυνας. 


Στ. Ιωσηφίδης: Συνεχίζουμε την προσπάθεια
  Ο προπονητής της ομάδας, Σταύρος Ιωσηφίδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το απαιτητικό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει. Σε δήλωση του μετά το πέρας της αναμέτρησης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά προσπαθούν αρκετά στις προπονήσεις, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους παίκτες να βρίσκονται σε κατάσταση αποθεραπείας. Ελπίζουμε ωστόσο ότι θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. Όπως και να έχει, συνεχίζουμε την προσπάθεια έτσι ώστε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το πρωτάθλημα.»

   Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με δύο ακόμη φιλικά, ένα με την ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού, σήμερα Δευτέρα 9/9/2019, στις 21:30, στο κλειστό της Ομόνοιας και ένα με το Ρούπελ Σιδηροκάστρου την Τετάρτη 11/9/19.

Φιλική αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων είχαν χθες το απόγευμα τα «λιοντάρια»,  κόντρα στην Ελευθερούπολη Καβάλας, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα, από μία ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Α2 Εθνική, ήτοι δύο κατηγορίες υψηλότερα από τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι.

Μετά την ικανοποιητική πρώτη νικηφόρα εμφάνιση, στο παιχνίδι έναντι των Μαχητών Δόξας Πεύκων, μιας ομάδας που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει φέτος στη Β΄ Εθνική κατηγορία, τα «λιοντάρια» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τη δυναμικότητα των γηπεδούχων, και τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά ευστοχίας των αντιπάλων στα τρίποντα. 

Να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι αγωνίστηκε χωρίς τους Ηλία Τράκα, Δημήτρη Χατζηανδρέου και Στέλιο Χορτομάρη.

Κοκολιός: Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό. Συνεχίζουμε!

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο προπονητής των «λιονταριών» Φώτης Κοκολιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο παιχνίδι αυτό δεν είχαμε τη φρεσκάδα και την ταχύτητα, τόσο στην κίνηση όσο και στη σκέψη για να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Επηρεασμένοι σίγουρα, από τη χρονική περίοδο της προετοιμασίας που διανύουμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε σύμφωνα με τις αρχές μας, έχοντας να αντιμετωπίσουμε και τα πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας της αντίπαλης ομάδας από τα 6,75!! Όπως και να έχει, ήταν ένα πολύ καλό φιλικό και συνεχίζουμε…!»

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι θα δώσει αυτό το Σάββατο (07/09), το πρώτο εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο τον συμπολίτη του Γ.Σ. Σερρών, στις 17:00 το απόγευμα, στο Κλειστό της Κοιλάδας

Δεκάλεπτα: 28-8, 43-20, 72-32, 90-49


1 comment:

  1. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.