Thursday, September 5, 2019

Πανσερραϊκός Κρι Κρι: Φιλική εκτός έδρας ήττα από έναν «δυνατό» αντίπαλο


2ο Φιλικό Προετοιμασίας
Φιλική εκτός έδρας ήττα από έναν «δυνατό» αντίπαλο
Ελευθερούπολη Καβάλας - Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 90-49

Φιλική αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων είχαν χθες το απόγευμα τα «λιοντάρια»,  κόντρα στην Ελευθερούπολη Καβάλας, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα, από μία ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Α2 Εθνική, ήτοι δύο κατηγορίες υψηλότερα από τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι.


Μετά την ικανοποιητική πρώτη νικηφόρα εμφάνιση, στο παιχνίδι έναντι των Μαχητών Δόξας Πεύκων, μιας ομάδας που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει φέτος στη Β΄ Εθνική κατηγορία, τα «λιοντάρια» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τη δυναμικότητα των γηπεδούχων, και τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά ευστοχίας των αντιπάλων στα τρίποντα. 

Να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι αγωνίστηκε χωρίς τους Ηλία Τράκα, Δημήτρη Χατζηανδρέου και Στέλιο Χορτομάρη.

Κοκολιός: Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό. Συνεχίζουμε!

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο προπονητής των «λιονταριών» Φώτης Κοκολιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο παιχνίδι αυτό δεν είχαμε τη φρεσκάδα και την ταχύτητα, τόσο στην κίνηση όσο και στη σκέψη για να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Επηρεασμένοι σίγουρα, από τη χρονική περίοδο της προετοιμασίας που διανύουμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε σύμφωνα με τις αρχές μας, έχοντας να αντιμετωπίσουμε και τα πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας της αντίπαλης ομάδας από τα 6,75!! Όπως και να έχει, ήταν ένα πολύ καλό φιλικό και συνεχίζουμε…!»

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι θα δώσει αυτό το Σάββατο (07/09), το πρώτο εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο τον συμπολίτη του Γ.Σ. Σερρών, στις 17:00 το απόγευμα, στο Κλειστό της Κοιλάδας

Δεκάλεπτα: 28-8, 43-20, 72-32, 90-49



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.