Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Λευτέρης Αβραμάκης στις ορκωμοσίες των Δημάρχων και των δημοτικών συμβουλίων στους Δήμους Νέας Ζίχνης και Εμμανουήλ Παππά.


Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, παρευρέθηκε στις τελετές ορκωμοσίας των νέων Δημοτικών Συμβουλίων και των Δημάρχων στους Δήμους Νέας Ζίχνης και Εμμανουήλ Παππά. 
Σε δηλώσεις του τόνισε την εμπιστοσύνη του στη λαϊκή ετυμηγορία και την πεποίθησή του ότι οι Δήμαρχοι Παντελής Μπόζης στη Νέα Ζίχνη και Δημήτρης Νότας στον Εμμανουήλ Παππά, όπως και το σύνολο των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων θα κάνουν ότι μπορούν για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων σε όλα τα χωριά των Δήμων τους. 


Σε συνομιλίες του με τους δύο Δημάρχους τους κατέστησε σαφές ότι θα είναι στο πλευρό τους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους και θα προσπαθήσει να αναδείξει ζητήματα των Δήμων τους στη Βουλή μέσα από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο. «Οι απαιτήσεις των Δήμων στο σύνολο του Νομού Σερρών είναι μεγάλες καθώς η περιοχή μας χρειάζεται άμεσα να βρει λύσεις σε πολλά και σύνθετα προβλήματα. Οι δημοτικές αρχές και τα δημοτικά συμβούλια είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα χάρη στον Κλεισθένη και οφείλουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να ξεπεράσουμε το σύνολο των προβλημάτων. Έχουμε εμπιστοσύνη στους Δημάρχους συνολικά και στα δημοτικά συμβούλια που προέκυψαν. Ως τοπική κοινωνία Σερραίων οφείλουμε να αντιληφθούμε γρήγορα ότι πρέπει να δουλέψουμε συλλογικά, ο καθένας από τη θέση στην οποία βρίσκεται, για το καλό του τόπου μας, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Ο Νομός Σερρών έχει πολλές δυνατότητες που μένουν αναξιοποίητες».
Σε συζητήσεις του με πολίτες και δημοτικούς συμβούλους ο Βουλευτής Σερρών τόνισε: «Η νόθευση της απλής αναλογικής που συνέβη μετά τις εκλογικές διαδικασίες δεν πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία διαχείρισης και διοίκησης των Δήμων που έφερε ο Κλεισθένης, δηλαδή τη συνεργασία μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων και την προσπάθεια δημιουργίας ευρύτερων συναινέσεων ιδίως στις κομβικές για το μέλλον των δήμων αποφάσεις». 
Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, δηλώνει τέλος ότι: «Λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών και άλλων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατή η παρουσία μου και στις ορκωμοσίες των Δημάρχων Σερρών, Αλέξανδρου Χρυσάφη, Βισαλτίας, Θανάση Μασλαρινού και Σιντικής Φώτη Δοχμουτσίδη καθώς και των αντίστοιχων δημοτικών συμβουλίων. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία  στο σύνολο των Δημάρχων του Νομού και τα νέα Δημοτικά Συμβούλια, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν πάντα για το καλό του τόπου μας. Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξω να συναντηθώ με όλους τους Δημάρχους για να συζητήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας προκειμένου να διεκδικήσουμε από κοινού λύσεις και διεξόδους για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν η πόλη, οι κωμοπόλεις και τα χωριά του Νομού μας».     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.