Sunday, November 6, 2016

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Σερρών παρουσιάζει την ποιητική συλλογή της Σερραίας Σοφίας Γιοβάνογλου

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών (Σ.Φ.Σ), συνεχίζοντας τις δράσεις του για το νέο σχολικό έτος 2016-2017, διοργανώνει σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Γαβριηλίδης και το Βιβλιοπωλείο Public την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής ΦΥΤΟΛΟΓΙΟΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΝ ή  FLORA NOCTURNA της πρωτοεμφανιζόμενης Σερραίας  Σοφίας Γιοβάνογλου.
Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο Public την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00μμ, θα προλογίσει ο Ζήσης Μητλιάγκας, φιλόλογος, ενώ την συλλογή θα παρουσιάσουν η Λίλα Σκέμπερη, φιλόλογος του Μουσικού Σχολείου Σερρών, οργανωτική γραμματέας του Σ.Φ.Σ. και ο δικηγόρος Νίκος Φαλαγκάρας.
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας αν οι φιλόλογοι του νομού αλλά και οι πολλοί φίλοι και συνοδοιπόροι του Συνδέσμου πλαισιώσουν την παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της Σοφίας Γιοβάνογλου στη γενέτειρά της, για την ποίηση της οποίας ο Κ. Μελισσάς στην πρώτη κριτική για το έργο της έγραψε: «Είναι ένας ρυθμός ξεχωριστός, μια γλυκιά τζαζ που όμοιά της μπορεί να μην έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια σε άλλη ελληνική συλλογή. Ένας θηλυκός Μπένι Γκούντμαν σε μια νέα εκδοχή του Sing, Sing, Sing».

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Σύλια Ζέττα                                                          Δώρα Μπαγανά

Πρόεδρος                                                              Γ.Γραμματέας          

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.