Tuesday, November 1, 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΤΟΥΡΚΙΑ! Εγκαταλείπουν τη χώρα...

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έδωσε εντολή στους διπλωμάτες που βρίσκονται στο αμερικανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, να πάρουν τις οικογένειες τους και να εγκαταλείψουν τη χώρα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος επιθέσεων "εξτρεμιστικών οργανώσεων" σε πολίτες των ΗΠΑ. 
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αμερικανική διπλωματία, η απόφαση να απομακρυνθούν από την Τουρκία οι οικογένειες προξενικού προσωπικού, ελήφθη "βάσει πληροφοριών που καταδεικνύουν ότι εξτρεμιστικές οργανώσεις συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να επιτεθούν σε Αμερικανούς πολίτες σε συνοικίες της Κωνσταντινούπολης όπου ζουν ή όπου συχνάζουν", 
Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που οι ΗΠΑ προειδοποιούν όσου πολίτες βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, αφού τη Δευτέρα είχε εκδοθεί ταξιδιωτική οδηγία στην οποία υπογραμμιζόταν: "Οι Αμερικανοί και οι ξένοι τουρίστες έχουν στοχοθετηθεί ρητά από διεθνείς και τοπικές τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες δρουν στην Τουρκία".  
ΠΗΓΗ voicenews.gr
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.