Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Παρουσία Αν. ΥΠΑΑΤ, Γ. Τσιρώνη, στην «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης» & στα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικόπολις, την Πέμπτη 1 Ιουνίου, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, θα παρευρεθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 20:00μμ, στην «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης» που θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο πανευρωπαϊκά «Πάρκο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βραβευτούν μαθητές από Δήμους όλης της χώρας, που θα έχουν πρωτεύσει στον «Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης», υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21:30μμ, ο Αν. Υπουργός θα απονέμει τα βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας του ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017, που ξεκίνησε ως θεσμός από το 2005 με σκοπό την συμβολή και αναγνώριση της έμπρακτης και αυξημένης περιβαλλοντικής συνεισφοράς. Η τελετή απονομής φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Αναψυχής Ραφήνας – Πικερμίου (κολυμβητήριο) και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.