Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Συμβαίνει τώρα...: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τα top ξενοδοχεία σε Ρόδο, Κρήτη, Κω και Κέρκυρα, βάσει πωλήσεων κατά HolidayCheck

La Marquise Luxury Resort Complex
Τα δέκα πρώτα ξενοδοχεία από πλευράς πωλήσεων στην γερμανική αγορά σε Ρόδο, Κρήτη, Κω και Κέρκυρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck, αποκαλύπτουμε σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα από το money-tourism.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 10 πρώτα ξενοδοχεία της Ρόδου -επιβεβαιώνοντας και στα στοιχεία του ΙΤΕΠ για την «πρωτιά» του Νότιου Αιγαίου- είχαν στο τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου 2016 κρατήσεις αξίας 6,6 περίπου εκ. ευρώ, έναντι 6,5 της Κρήτης, 5,4 εκ. της Κω, 2,5 της Χαλκιδικής και 2,25 εκ. ευρώ της Κέρκυρας.

Η Ρόδος
Ο Γιάννης και η Μαρία Χατζηλαζάρου / ksd photo
Στο top 10 της Ρόδου στην πρώτη και δεύτερη θέση βρίσκουμε το πρώτο και δεύτερο της πανελλαδικής κατάταξης La Marquise και Kallithea Horizon, αντίστοιχα. Ακόμη περιλαμβάνονται και δύο από τα ξενοδοχεία του ομίλου Χατζηλαζάρου, το αάθροισμα των οποίων «ανεβάζει» τον όμιλο στην πρώτη θέση των κρατήσεων του HolidayCheck.
Rhodes
ksd photo

Η Κρήτη
Παντελής Σαπουνάκης, Ανδρέας Μεταξάς, ksd photo
Στην Κρήτη προηγείται το Lyttos Beach του Παντελή Σαπουνάκη, όπως και το Ikaros, ενώ ψηλά στην κατάταξη βρίσκεται το Apollonia του ομίλου CYAN HOTELS και το Creta Maris του Ανδρέα Μεταξά.
Επίσης, ψηλά στην κατάταξη βρίσκεται το Rinela του ομίλου Μήτση.Crete
ksd photo

Η Κως
Στην Κω προηγείται η «ναυαρχίδα» του ομίλου Μήτση, Norida Beach, με το Horizon να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και το Neptune να βρίσκεται στην τρίτη.
Στην τέταρτη θέση ένα ακόμη ξενοδοχείο του ομίλου Μήτση, το Blue Domes, και ακολουθούν το Caravia Beach και το Astir Odysseus του Μανώλη Κριτσωτάκη.
Ο κ. Κώστας Ζαρίκος / ksd photo

Kos
ksd photo

Η Χαλκιδική
Στην Χαλκιδική στην πρώτη θέση βρίσκεται το Anthemus και ακολουθεί το Ikos Olivia της οικογένειας Ανδρεάδη. Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται συνολικά 3 ξενοδοχεία συμφερόντων Ανδρεάδη.
Ψηλά στην κατάταξη βρίσκεται και το Akrathos, του Λευτέρη Μελετλίδη.
Το ξενοδοχείο Akrathos
Chalkidiki


Η Κέρκυρα
Στην Κέρκυρα πρωταγωνιστεί ο όμιλος ξενοδοχείων Mayor, καθώς τρία ξενοδοχεία στο top 10. Πρώτο στην κατάταξη είναι το Iti Grand, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Acharavi Beach.

Corfu
ksd photo

Πηγή: money-tourism.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.