Wednesday, May 31, 2017

Στη Μακρυνίτσα Σιντικής το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκκλησαστικών κατασκηνώσεων Ελλάδας παρουσία πλήθους Ιεραρχών και Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Κυρίου κυρίου Ιερωνύμου

Γράφει ο Βασίλης Καψιόχας
Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυνίτσας Σιντικής
Μεγάλη τιμή για την Μακρυνίτσα μας σήμερα, όπου με πρωτοβουλίαΤης ιεράς Μητροπόλεως Νεάποληςκαι Σταυρουπόλεως Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Πανελλήνιο συνέδριο των Εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων της Ελλάδος. Ο Μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κύριος κύριος Ιερώνυμος κήρυξε την έναρξη του συνεδρίου η διάρκεια του οποίου θα είναι τριήμερη. Στο συνέδριο παρευρέθησαν μητροπολίτες από όλη την Ελλάδα. Για μια ακόμη φορά ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης κύριος κύριος Βαρνάβας, Της ιεράς μητροπόλεως Νεάπολης και Σταυρουπόλεώς και ο πατήρ Γεώργιος γενικός ΣυντονιστήςΤης εκδηλώσεως και Της κατασκήνωσης Πρόβαλαν το χωριό μας πανελλαδικά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος Κόσμου κυρίως νεολαία.

Φωτορεπόρτερ:











No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.