Friday, May 26, 2017

Ανακοίνωση του Βουλευτή Μ.Τζελέπη για το ατυχές συμβάν της ανατροπής του τουριστικού λεωφορείου που μετέφερε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου

Ο Βουλευτής Ν. Σερρών και Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, κ. , προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Mixalis Tzelepis «Θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου για το ατυχές συμβάν που συνέβη στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου και κατέστρεψε την χαρά της ολοήμερης εκδρομής τους. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα .
Συγχαρητήρια σ’ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών που με τον επαγγελματισμό τους ανταποκρίθηκαν αμέσως στην περίσταση και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους επιβαίνοντες του λεωφορείου.
Στέλνω την ειλικρινή συμπαράστασή μου στους ατυχείς μαθητές,γονείς και εκπαιδευτικούς και εύχομαι να βρεθούν τα πραγματικά αίτια του ατυχήματος και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες. Αναμένοντας το πόρισμα του ατυχήματος από τις αρμόδιες αρχές εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους σοβαρά τραυματισθέντες».



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.