Tuesday, May 30, 2017

Κ.Γκιουλέκας: «Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει το σκηνικό του 2015. Που πήγε το αφήγημα του εθνικού θριάμβου;»

"Με ευθύνη τη κυβέρνησης η χώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει καμία επιλογή!
Ο Αλέξης Τσίπρας φόρεσε καπέλο στους Έλληνες πολίτες το 4ο Μνημόνιο, αχρείαστα μέτρα ύψους 5 δισεκατομμύριων δηλαδή, λέγοντας πως αυτό συνδέεται με το χρέος.
Τελικά δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα!", σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στην εκπομπή "LiveU" του STAR.
"Όταν λέγαμε ως Νέα Δημοκρατία ότι η αξιολόγηση δεν έπρεπε να καθυστερήσει και να πάει κοντά στις γερμανικές εκλογές το λέγαμε γιατί γνωρίζαμε. Τώρα, δυστυχώς, η χώρα βρίσκεται στον αέρα. Επαναλαμβάνεται το σκηνικό του 2015 και οι κυβερνώντες χρεώνουν με την ανικανότητά τους τον ελληνικό λαό!", υπογράμμισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συνέχισε:

"Πού πήγε το αφήγημα του «εθνικού θριάμβου» που χρησιμοποιούσε πριν λίγες ημέρες ο κ.Τσίπρας; Σήμερα οι κυβερνώντες το μετέτρεψαν στο αφήγημα «τα μνημόνια θα τα πληρώνει ο ελληνικός λαός αλλά θα λέμε ότι φταίει η κακιά Ευρώπη»!".
Ο Κ.Γκιουλέκας στην εκπομπή "LiveU" του STAR (30-5-2017) https://youtu.be/CP7LuzcCrGo

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.