Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Φ. Αραμπατζή: «Απλήρωτες ακόμη οι συντάξεις χιλιάδων πρώην ασφαλισμένων του ΟΓΑ, γεννηθέντων το 1950»

4 Ιουλίου σήμερα, και για πρώτη φορά, χιλιάδες πρώην ασφαλισμένοι του ΟΓΑ, με ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, παραμένουν απλήρωτοι τις δικαιούμενες συντάξεις τους.
Ασφαλισμένοι στον πρώην ΟΓΑ, γεννηθέντες το 1950, που σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς, από 1ης Ιουλίου θα έπαιρναν την πλήρη σύνταξή τους.
Ασφαλισμένοι του νυν ΕΦΚΑ, που σύμφωνα με το νέο καθεστώς (Νόμος Κατρούγκαλου 4387/2016), θα έπρεπε από 1ης Ιανουαρίου να παίρνουν πλήρεις συντάξεις, εντούτοις περιμένουν μετέωροι, «όμηροι» του εμπαιγμού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Και αντί επίσημης ενημέρωσης, η Κυβέρνηση επιλέγει την τακτική των διαρροών. Είτε από τα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ κ. Δημήτριος Τσακίρης κάνει λόγο για προκαταβολή συντάξεων 60%, χωρίς όμως να διευκρινίσει την ημερομηνία καταβολής είτε από δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για πληρωμή τον Αύγουστο.
Θα απαντήσει άραγε η αρμόδια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για το πότε επιτέλους θα καταβληθεί η πλήρης σύνταξη, που δικαιούνται οι γεννηθέντες το 1950, πρώην ασφαλισμένοι του ΟΓΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.