Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Στις Η.Π.Α. σε Ειδική Συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών για τη μετανάστευση ο Γ. Γεωργαντάς

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς επελέγει από τη Νέα Δημοκρατία να συμμετάσχει σε διμελή αποστολή της Βουλής στις προπαρασκευαστικές διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που θα πραγματοποιηθούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού στη Νέα Υόρκη στις 24-25 Ιουλίου.
      Η Συνεδρίαση θα βασιστεί σε διαβουλεύσεις με τους συμμετέχοντες  προς την υιοθέτηση ενός Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση. Στη διαδικασία αυτή θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι Κοινοβουλίων από διάφορες χώρες του κόσμου, ΜΚΟ, Ακαδημαϊκοί Φορείς και Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών με στόχο τη χάραξη μιας κοινής πολιτικής στα πλαίσια του ΟΗΕ.
      Οι επικείμενες διαβουλεύσεις μαζί με διάφορες άλλες πρωτοβουλίες θα βοηθήσουν τα Ηνωμένα Έθνη να καταλήξουν σε χρήσιμα συμπεράσματα για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου φαινομένου της μετανάστευσης είτε λόγω συγκρούσεων είτε λόγω κλιματολογικών αλλαγών που τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσουν έντονα τις χώρες αποστολής, διέλευσης και υποδοχής.

Κατά τη διάρκεια της πενταήμερης παραμονής του ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.