Monday, July 3, 2017

ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Γράφει ο Γιάννης Μαγκριώτης 
Σήμερα στην βουλή, ειχαμε, μια κουρασμένη και κουραστική επανάληψη κοινοτυπιών και διχαστικών κηρυγματων.
Πυροτεχνήματα, πριν τις Καλοκαιρινές διακοπές.
Το μόνο καινούργιο, που ακούστηκε, από τον Τσιπρα, ήταν ο "μπακαλόγατος".
Πράγματι, μπακαλική ήταν τα ΖΑΠΕΙΑ του Σαμαρά, μπακαλική και το ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, πριν τις εκλογες του Γεναρη του 2015, όπως και το ΠΑΡΆΛΛΗΛΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ, του ΤΣΙΠΡΑ, πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015.
Ακόμη, πιο μεγάλη μπακαλική είναι να λέει, ότι η ανεργία εκτοξεύτηκε την περίοδο διακυβέρνησης, από το ΠΑΣΟΚ και ότι αυτός μειώνει την ανεργία.
Φυσικά και έγινε έτσι, γιατί τότε έγινε, η μεγάλη δημοσιονομική προσαρμογή, που έφερε την μεγάλη ύφεση και αυτή με την σειρά της την έκρηξη της ανεργίας.

Ο Τσιπρας, βρήκε την χώρα να έχει σχεδόν ολοκληρώσει την δημοσιονομική προσαρμογή, την μεγαλύτερη στην παγκόσμια οικονομική συνεργασία, να έχει κλείσει τον κύκλο της μακράς και μεγάλης ύφεσης και να έχει μικρή, αλλά ανάπτυξη πλέον.
Αν ήταν στην εξουσία, το 2010 και δεν συμπεριφεροταν, όπως το πρώτο εξάμηνο του 2015, που έβαλε την χώρα σε κίνδυνο, να χαθούν οι προηγούμενες θυσίες, θα έκανε ακριβώς τα ίδια.

Τα βρήκε έτοιμα και ζητάει και τα ρέστα, με τις μπακαλιστικες, συγκρίσεις του, για να ξεγελάει τον κόσμο.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.