Saturday, July 1, 2017

Δήλωση του Αντιπροέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Σγουρίδη, για τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων στην Καθαριότητα

"Την ώρα που ο τουρισμός στην Ελλάδα απογειώνεται, συνδικαλιστές στο χώρο της καθαριότητας σε αγαστή συνεργασία με τον Κ. Μητσοτάκη δεν διστάζουν να βλάπτουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. 
Την ώρα που απαιτείται η προσπάθεια όλων των παραγωγικών δυνάμεων για να βγει η Ελλάδα στο ξέφωτο, κάποιοι επιχειρούν να τορπιλίσουν αυτή την ενότητα.
Την ώρα που είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η αύξηση του ΑΕΠ, κάποιοι επιχειρούν να βάλουν εμπόδια στην τιτάνια προσπάθεια που πραγματοποιείται. 
Η κυβέρνηση διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προσλαμβάνοντας μόνιμο προσωπικό. Ταυτόχρονα αποκλείει τους ιδιώτες εργολάβους από την αποκομιδή των σκουπιδιών στους δήμους. 
Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους, δήμαρχοι και εργαζόμενοι. Η κοινωνία δεν μπορεί να βρίσκεται υπό ομηρεία και η πολιτεία με την απορία πως αρκετοί δήμαρχοι διατηρούν αυτή τη στιγμή τους δήμους τους καθαρούς χωρίς ιδιωτικά συνεργεία και κάποιοι άλλοι όχι."


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.