Saturday, July 15, 2017

Ο Κώστας Καραμανλής για τη λειτουργία του γραφείου ΕΦΚΑ Σιδηροκάστρου

Ο βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής επανήλθε σήμερα στο θέμα της σχεδιαζόμενης κατάργησης του γραφείου ΕΦΚΑ Σιδηροκάστρου.
Σε συνέχεια ερώτησης που είχε καταθέσει στις 22/2/2017 προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ερώτηση η απάντηση της οποίας ακόμη εκκρεμεί, ο κ. Καραμανλής κατέθεσε σήμερα - στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου - την από 6/7/2017 επιστολή του Αντιδημάρχου Διοικητικών Θεμάτων του Δήμου Σιντικής.
Στο κείμενο της αναφοράς, επισημαίνεται το γεγονός πως στο Σχέδιο Οργανισμό ΕΦΚΑ (έκδοση 13/20-6-2017) εξακολουθεί να μην συμπεριλαμβάνεται το Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης Σιδηροκάστρου, και με δεδομένο ότι η λειτουργία του εν λόγω γραφείου κρίνεται απαραίτητη, ο κ. Καραμανλής καλεί την αρμόδια Υπουργό όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου άμεσα να επιλυθεί το εν λόγω πρόβλημα.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.