Friday, July 14, 2017

Θερινό Σχολείο στην Διαχείριση Αποβλήτων από το ΕΑΠ

Ξεκινά την Δευτέρα 17 Ιουλίου, το τρίτο εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, Θερινό Σχολείο του ΕΑΠ με τίτλο: «Wastewater and Biosolids Management (WWSS17)», μετά από την επιτυχή διοργάνωση των δυο προηγούμενων Θερινών Σχολείων, WWSS15 και WWSS16.
Το WWSS17 θα διεξαχθεί για μια εβδομάδα και σε αυτό θα διδάξουν περί τους τριάντα Έλληνες και Ξένοι Καθηγητές Πανεπιστημίων. Απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για θέματα επεξεργασίας και διαχείρισης των αποβλήτων και στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τις πρακτικές διαχείρισης κυρίως των υγρών αποβλήτων, αλλά και των βιοστερεών, με μεταφορά εμπειριών και τεχνογνωσίας από διαφορετικές χώρες. Στους συμμετέχοντες παρέχεται και η δυνατότητα παρακολούθησης δια ζώσης, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ (Πάροδος Αριστοτέλους 18, 260335, Πάτρα).
Όπως και για τα προηγούμενα Σχολεία, έτσι και φέτος, έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή τριάντα διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων καθηγητών και ερευνητών, από διάφορα πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα ( Αμερική, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Σλοβενία, Ιορδανία, Πορτογαλία, Φιλιππίνες). Για πρώτη δε φορά το Σχολείο υποστηρίζεται από την International Water Association.
Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατι το Σχολείο θα το παρακολουθήσουν εκτός των ξένων συμμετεχόντων και στελέχη Περιφερειών της Χώρας, Υπουργείων (ΥΠΕΧΩΔΕ, Δημ. Τάξεως), Διαχειριστικών Αρχών, αλλά και Ιδιωτικών Φορέων (ΔΕΗ, εταιριών, κ.α.) που απασχολούνται υπηρεσιακά με τα θέματα της διαχείρισης των υγρών και βιοστερεών.
Μπορείτε να δείτε την αφίσα εδώ.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.