Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας - Β Κύκλος

Ο Δήμος Σιντικής ενημερώνει ότι από τις 10:00 π.μ. της Παρασκευής 14/07/2017 και έως τις 12:00 μ.μ. της Δευτέρας 24/07/2017, υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ ( http://www.oaed.gr/-/12-07-2017-deltio-typou ) αιτήσεις συμμετοχής για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ (δηλαδή με κάρτα ανεργίας σε ισχύ). 
Συγκεκριμένα στο Δήμο μας πρόκειται να απασχοληθούν άνεργοι διαφόρων ειδικοτήτων. 
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μελετήσουν προσεκτικά τα σχετικά έγγραφα (δημόσια πρόσκληση, παραρτήματα με τις θέσεις απασχόλησης και τα απαιτούμενα προσόντα), τα οποία θα βρούν στον παραπάνω σύνδεσμο ΠΡΙΝ την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων. 
Για σχετικές πληροφορίες (όχι για τη συμπλήρωση αιτήσεων) μπορείτε να απευθύνεστε στον Ο.Α.Ε.Δ. (2323023029 Κατάστημα Σιδηροκάστρου) και στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου (2323350212-213).

Πρόγραμμα Κοινοφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείας) θύλακες υψηλής ανεργίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β΄Κύκλος)

Ξεκινάει την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα 12ημεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για  3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (Β΄κύκλος)  σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας. Η δράση στοχεύει αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας, με κατάρτιση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Για να διαβάσετε όλοκληρο το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.