Monday, August 26, 2013

ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ 1-0, ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

Αν και στα φιλικά προετοιμασίας δεν μπορούμε να μιλάμε για ουσία στο αποτέλεσμα, αλλά στο παιχνίδι και σε όλα όσα θέλουν να δουν οι προπονητές, εν τούτοις στο σημερινό παιχνίδι ήταν φανερό ότι και οι δυο ομάδες επεδίωξαν τη νίκη για το «ονόρε».

TSIAKMAKIS_KASTANIOTIS
( Ο Τσιακμάκης με άψογο στυλ πλασάρει τον Καστανιώτη Δ. και η μπάλα στην συνέχεια καταλήγει τελικά στον Τόπτσιο που από κοντά σκοράρει).

Τελικά χάρις σε ένα γκολ που πέτυχαν μόλις στο 12΄, οι γηπεδούχοι σε μια πολύ ωραία και συνδυασμένη ενέργεια, μεταξύ των Καλαϊτζίδη, Φιλέντα , Τσιακμάκη και Τόπτσιου Θ. Πιο συγκριμένα Καλαϊτζίδης και  Φιλέντας άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα στον χώρο της επίθεσης, ο τελευταίος έκανε την κάθετη στον Τσιακμάκη, οποίος πλάσαρε τον Καστανιώτη Δ.,  ο οποίος αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, όμως αυτή έφτασε στον Θανάση Τόπτσιο που από κοντά πέτυχε  το γκολ που έκρινε την φιλική αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι σιγά σιγά υποχώρησαν αφού τους βγήκε οι κούραση από το φιλικό στην Ορεινή και από το 25΄ και μετά οι του Παραλιμνίου είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν τίποτα περισσότερο, από τα δυο δοκάρια που σημάδεψε δυο φορές ο Ταρπινίδης Γιώργος με την δεύτερη περίπτωση να είναι από αυτές που λέμε ότι το γκολ δεν χάνεται. Βέβαια και το παραλίμνιο είχε φιλικό χθες Σάββατο με το Μελενικίτσι, αλλά ασφαλώς το ρόστερ του είναι πιο πλήρες, καθώς διαθέτει δυο ισάξιες ενδεκάδες.
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ: Ταρπινίδης(84΄ Σοφιανόπουλος), Μπάτζιος, Στόικος, Γκύζης(57΄ Μαλάκος), Ζαφειρίου(84΄ Δημητρακάς), Σάββας, Φιλέντας(85΄ Τόπτσιος Ηλ.),Καλαϊτζίδης(85΄Αλεξίου), Τσιακμάκης, Κανδύλας(67 Όυζουνίδης), Τόπτσιος Θ.(66΄ Ευαγγελίου)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Καστανιώτης Δ.(46΄Τσαρτσαπάνης, 68΄Καστανιώτης Γ.), Χατζάκος(46΄Παυλίδης), Παπαδόπουλος(46΄Αρετόγλου), Αβραμίδης(46΄Τάκας), Χασιωτάκης(15΄λτ Σαλμάς, 63΄Καζάκης, 84΄Καρυδάκος)), Λάππας(46΄Τυχάλας), Μεσέρδης Χρ., Αγγελακάς(22΄Μεσέρδης Θ.), Τζαμπάζης, Καζάκης(30΄Ταρπινίδης), Λιάρας(46΄Στεφανίδης)

ΠΗΓΗ serresgoal.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.