Thursday, August 29, 2013

Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός, με αντιπάλους την Μπενφίκα, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Αντερλεχτ.
Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Αντερλεχτ οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Η κλήρωση γεννά αρκετές ελπίδες για τους ερυθρόλευκους, καθώς οι τρεις ευρωπαϊκές ομάδες δεν συγκαταλέγονται στα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού στερεώματος.

Αμέσως μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού ο τεχνικός των Πειραιωτών, Μίτσελ, δήλωσε::

«Δεν είναι κακός ο όμιλός μας, είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ο όμιλός μας δεν έχει σούπερ αστέρια. Είμαστε ευχαριστημένοι, δεν ήταν ασχημη κλήρωση, πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε αποφύγει όλες τις ισπανικές, τις αγγλικές ομάδες στον όμιλό μας, είναι καλό που υπάρχει ισορροπία στον όμιλο. Είδαμε ότι παίξαμε με την Άντερλεχτ στη διάρκεια της προετοιμασίας, παίξαμε καλά. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε εντός έδρας και, αν είναι δυνατόν, να τελειώσουμε στο Βέλγιο».

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League «χαμογέλασε» στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κληρώθηκαν στον 3ο όμιλο μαζί με τις Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Αντερλεχτ. Υπενθυμίζεται ότι η 1η αγωνιστική διεξάγεται το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να νιώθει «τυχερός» καθώς απέφυγε τον 2ο όμιλο στον οποίο είχαν ήδη βρεθεί Ρεάλ και Γιουβέντους (κατέληξαν Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη), αλλά και τον 8ο όμιλο με Μπαρτσελόνα και Μίλαν (πήγαν, τελικά, Αγιαξ και Σέλτικ).
Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν εύκολη δουλειά απέναντι στην περυσινή φιναλίστ του τελικού του Europa League, Μπενφίκα (και δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας) και την Παρί Σεν Ζερμέν των Ιμπραϊμοβιτς και Καβάνι! Οσο για την Αντερλεχτ, δεν είναι η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, αλλά είναι υπολογίσιμη.
Ομιλος «φωτιά» ο 8ος με Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Αγιαξ και Σέλτικ, ισορροπημένος και ο 6ος με Αρσεναλ, Μαρσέιγ, Ντόρτμουντ και Νάπολι. Ρεάλ και Γιουβέντους, όπως προείπαμε, είναι στο 2ο όμιλο με Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη.

Η κάτοχος Μπάγερν είναι στον 4ο όμιλο με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάντσεστερ Σίτι, Βικτόρια Πλζεν, ενώ η Τσέλσι έχει παρέα τις Σάλκε, Βασιλεία, Στεάουα Βουκουρεστίου στον 5ο όμιλο. Τέλος, στον 7ο, δύο ομάδες της ιβηρικής χερσονήσου, Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης, μαζί με Ζενίτ και Αούστρια Βιέννης.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

1ος όμιλος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβερκούζεν, Σοσιεδάδ

2ος όμιλος: Ρεάλ, Γιουβέντους, Γαλατάσαραϊ, Κοπεγχάγη

3ος όμιλος: Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Αντερλεχτ

4ος όμιλος: Μπάγερν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάντσεστερ Σίτι, Βικτόρια Πλζεν

5ος όμιλος: Τσέλσι, Σάλκε, Βασιλεία, Στεάουα Βουκουρεστίου

6oς όμιλος: Αρσεναλ, Μαρσέιγ, Ντόρτμουντ, Νάπολι

7ος όμιλος: Πόρτο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζενίτ, Αούστρια Βιέννης

8ος όμιλος: Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Αγιαξ, Σέλτικ

ΠΗΓΗ e-go.gr
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.