Monday, August 26, 2013

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 3-3, ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες στην γεμάτη ισοπαλία με 3-3, αφού στον μεν πρώτο ημίχρονο κυρίαρχος ήταν ο Αιγινιακός, όταν στο πρώτο μισάωρο προηγήθηκε με 3-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη ανέβασαν την απόδοσή τους και πετυχαίνοντας 3 γκολ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3.

GAZOR_11ADA_210813
Αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι είχαμε ισοπαλία και στα δοκάρια, αφού και οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.
Φάσεις  και γκόλ
Στο 06΄ Γκόλ…1-0. Ο  Αιγινιακός ανοίγει το σκορ  με κοντινό πλασέ του Νίκου Ζούρκου, μετά από απόκρουση του Παπαθανασίου σε διαγώνιο σουτ του Μιτρόφ.
Στο 15΄ Γκόλ…2-0. Μετά από εκπληκτική ενέργεια και πάσα του Πέντα, ο Μιτρόφ  από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με δυνατό σουτ.
Στο 27΄ Γκόλ…3-0. Ο Πέντα βρήκε με όμορφη πάσα τον Μιλόσκοβιτς  μέσα στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ σκόραρε  και σφράγισε το πολύ καλό πρώτο ημίωρο του Αγινιακού.
Στο 45΄ Γκόλ…3-1.  Ο Ναστέφσκι με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ μείωσε  για τον Εθνικό.
Στο 50΄ Δοκάρι για τον Αιγινιακό σε κεφαλιά του Σαμαρά ύστερα από κόρνερ  του Πέντα.
Στο 68΄ Ο Παπαθανασίου απέκρουσε εντυπωσιακά την γυριστή κεφαλιά του Λιόλιου, από εκτέλεση  φάουλ του Μαρσέλο Πέντα.
Στο 74΄ Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους από το διαγώνιο πλασέ  του Ναστέφσκι.
Στο 81΄ Γκόλ…3-2. Ο Ναστέφσκι μετά από λάθος στην άμυνα του Αιγινιακού με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαϊμάκη.
Στο 86΄ Γκόλ…3-3. Νέα  αδράνεια  στην άμυνα των γηπεδούχων και ο  Γαϊδαρτζής από κοντά σκοράρει.
Διαιτήτευσαν με επιτυχία  την αναμέτρηση οι κ.κ. Γκαραγκάνης, Θεοδώρου,  Ατματζίδης.
AΙΓΙΝΙΑΚΟΣ(Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος (46΄ Μπαϊμάκης), Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου 73΄ Κιβρακίδης), Σαμαράς, Δήμου (59΄ Λιόλιος), Φαμπίνιο (46΄ Χατζής), Μιτρόφ (82΄ Κ.Αχαλινόπουλος), Σίκιμιτς (46΄ υπό δοκιμή Αργεντίνος), Μιλόσκοβιτς (85΄ Δεμιρτζόγλου), Πέντα (73΄Γκατσολάρι), Ζούρκος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ(Μάκης Κατσαβάκης): Παπαθανασίου, Κοσμίδης (35΄ Γαϊδαρτζής), Νύρλος, Κουκόλης (70΄ Δέντσας), Κωφοκότσιος (17΄ Χατζηδημητρίου, 75΄ Πολύζος), Μερεσιώτης, Παπαδόπουλος(80΄ Νικολίτσας), Ναστέφσκι (87΄ Μεντής), Παπαβασιλείου (57΄ Μεταλλίδης), Τζούριτς, Σκέριαντς (64΄ Κωνσταντινίδης).
pieriasport.blogspot.gr
ΠΗΓΗ  serresgoal.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.